Het Britse tijdschrift Tatler ‘covert’ graag met royals, maar niemand stond er eerder zo uitdagend op als Meghan Markle.

Nu moet je je bij ‘uitdagend’ niet te veel voorstellen, maar zo’n glimlach over een blote schouder… De vraag is of we na de bruiloft ook nog zulke covers van Meghan gaan zien. En dan die tekst erbij: How Meghan Markle will change Prince Harry, the Royal Family, the aristocracy, everything. Dat belooft wat!

Andere royals

Met deze royal special, het mei-nummer, de maand van de wedding, volgt Meghan een klein rijtje andere royals op, die ook al eens de cover van Tatler sierden. Prins Harry’s moeder Diana natuurlijk. Zij stond vaker dan eens op de cover.

En Williams Kate uiteraard. Ook meer dan eens.

De Queen herself was twee jaar terug nog covermodel, ter ere van haar negentigste verjaardag.

Zelfs Pipa, Kate’s zus, prins Harry zelf, en zijn ex Cressida Bonas, allemaal kregen ze een plek op de voorpagina. En Meghan in mei dus ook. Zeker weten dat het niet de laatste zal zijn. Want volgens Tatler gaat zij een boel veranderen komende tijd...

 

Beeld: Tatler, Getty Images

 

Je even een echte royal wanen? Het kan tijdens Royal Polo at the Palace: een polotoernooi bij het paleis in Apeldoorn.

Nationale en internationale poloteams strijden op zaterdag 25 en zondag 26 augustus om de King’s Cup voor het prachtige decor van het paleis. En nog leuker: de tuinen, Koninklijke stallen en het dak van het paleis zijn die dagen ook opengesteld voor bezoekers.

Om voor het ultieme royalgevoel te zorgen wordt er tussen de wedstrijden door een ‘charity-veiling’ gehouden door veilinghuis Bonhams, en zijn er typisch Engelse sportrijtuigen te bezichtigen, compleet met chique passagiers.

Zelf kun je ook op chique naar Apeldoorn: de dresscode voor de dagen is Summer Chiq – en er wordt een prijs uitgereikt voor het beste hoedje. Lijkt ons een stijlvolle manier om de zomer af te sluiten. Tickets koop je hier.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Bas Smit-shirts gaan al een paar weken heel Nederland door. Nu heeft de man van Nicolette van Dam zijn zinnen gezet op de ultieme T-shirtdrager: koningin Máxima.

Je bent ze vast al wel tegengekomen op social media: de T-shirts met het hoofd van Bas Smit erop. De man van presentatrice Nicolette van Dam kwam per abuis op een shirtje terecht na een druktest door RUMAG. Uiteindelijk werd besloten de ‘viral’ shirtjes maar gewoon te verkopen.

Dat sloeg aan – menig BN’er werd gespot in het shirt met het hoofd van Bas erop – en de opbrengsten werden overgemaakt naar een goed doel: het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

 

B O S S X B A S 😂😂😂 Dat zijn nog eens tanden..🤣 @bassmit Thnx Broski voor dit shirt 💙😅

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat) op

Inmiddels is er al meer dan 20.000 euro ingezameld met de shirts, en overweegt Bas om te stoppen met de verkoop, vertelt hij tegen het AD. “Als koningin Máxima het T-shirt draagt, dán stop ik. Dat zou toch echt helemaal te gek zijn?”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in