Het Britse tijdschrift Tatler ‘covert’ graag met royals, maar niemand stond er eerder zo uitdagend op als Meghan Markle.

Nu moet je je bij ‘uitdagend’ niet te veel voorstellen, maar zo’n glimlach over een blote schouder… De vraag is of we na de bruiloft ook nog zulke covers van Meghan gaan zien. En dan die tekst erbij: How Meghan Markle will change Prince Harry, the Royal Family, the aristocracy, everything. Dat belooft wat!

Andere royals

Met deze royal special, het mei-nummer, de maand van de wedding, volgt Meghan een klein rijtje andere royals op, die ook al eens de cover van Tatler sierden. Prins Harry’s moeder Diana natuurlijk. Zij stond vaker dan eens op de cover.

En Williams Kate uiteraard. Ook meer dan eens.

De Queen herself was twee jaar terug nog covermodel, ter ere van haar negentigste verjaardag.

Zelfs Pipa, Kate’s zus, prins Harry zelf, en zijn ex Cressida Bonas, allemaal kregen ze een plek op de voorpagina. En Meghan in mei dus ook. Zeker weten dat het niet de laatste zal zijn. Want volgens Tatler gaat zij een boel veranderen komende tijd...

 

Beeld: Tatler, Getty Images

 

Ons koningspaar is de komende dagen op staatsbezoek in Luxemburg. En werd daar vanochtend groots onthaald.

Het programma van de eerste dag in gezelschap van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa is stevig. Na de welkomstceremonie bij het Groothertogelijk Paleis in Luxemburg-Stad leggen Willem-Alexander en Máxima (alweer prachtig in zijde!) een krans bij het nationale oorlogsmuseum.

In de middag ontmoeten ze de voorzitter van het parlement, de minister-president en de minister van Buitenlandse Zaken. Ook staat er een meeting met de burgemeerster van Luxemburg op de planning. En een mooie stadswandeling door de werelderfgoedstad.

Daarna is het hop, naar het hotel, waar Máxima en Willem-Alexander geen tijd hebben om met de voetjes omhoog te gaan. 's Avonds verschijnen ze namelijk alweer bij een staatsbanket in het paleis. Wij hebben nu alvast zin in de foto's van die glamourous avond. En alle andere outfits die Máxima gaat dragen tijdens haar drie dagen in Luxemburg natuurlijk.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meghan en Harry hebben gisteren (dinsdag) hun eerste evenement bijgewoond als de Duke and Duchess of Sussex: de newlyweds maakten hun debuut op een tuinfeestje ter gelegenheid van de 70e verjaardag van prins Charles.

De toekomstige koning is pas in november jarig, maar dat wordt nu her en der al gevierd. Met een garden party bij Buckingham Palace bijvoorbeeld. Waar naast Charles en Camilla ook het nieuwste royal stel, Harry en Meghan dus, op de gastenlijst stond.

Dat zag er nog een beetje onwennig uit voor Meghan (die vast liever op huwelijksreis was gegaan dan naar dit niet zo spannende fuif), maar de kop is er nu af: haar eerste officiële duchess-taak zit erop. Bovendien: nadat Charles haar naar het altaar liep, was ze hem wel een tegendienstje verschuldigd, toch?

Beeld: ANP