Het Britse tijdschrift Tatler ‘covert’ graag met royals, maar niemand stond er eerder zo uitdagend op als Meghan Markle.

Nu moet je je bij ‘uitdagend’ niet te veel voorstellen, maar zo’n glimlach over een blote schouder… De vraag is of we na de bruiloft ook nog zulke covers van Meghan gaan zien. En dan die tekst erbij: How Meghan Markle will change Prince Harry, the Royal Family, the aristocracy, everything. Dat belooft wat!

Andere royals

Met deze royal special, het mei-nummer, de maand van de wedding, volgt Meghan een klein rijtje andere royals op, die ook al eens de cover van Tatler sierden. Prins Harry’s moeder Diana natuurlijk. Zij stond vaker dan eens op de cover.

En Williams Kate uiteraard. Ook meer dan eens.

De Queen herself was twee jaar terug nog covermodel, ter ere van haar negentigste verjaardag.

Zelfs Pipa, Kate’s zus, prins Harry zelf, en zijn ex Cressida Bonas, allemaal kregen ze een plek op de voorpagina. En Meghan in mei dus ook. Zeker weten dat het niet de laatste zal zijn. Want volgens Tatler gaat zij een boel veranderen komende tijd...

 

Beeld: Tatler, Getty Images

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Maxima is erevoorzitter van het platform ambassadeurs van Méér muziek in klas. In deze video bellen de kinderen gewoon even aan bij de koningin.

Méér Muziek in de Klas en Koningin Máxima hopen op deze manier te laten zien hoe belangrijk muziekeducatie op de basisschool is. In het programma gaan kinderen op bezoek bij Koningin Máxima thuis (toen nog op Villa Eikenhorst) en vertellen de koningin over hun instrument.

Dat levert bijzonder leuke gesprekken op met een ontzettend ontspannen en humoristische koningin.

Máxima verbaast zich over de trombone:

En is onder de indruk van het vioolspel van Emma:

Bijzonder om op deze manier ook een kijkje achter de schermen van Villa Eikenhorst te krijgen, hoewel dat nu natuurlijk niet meer de officiële residentie is van het koninklijk gezin.

Beeld: Fragment uit de video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in