Máxima mag dan onze koningin zijn, zich altijd keurig gedragen en een kei zijn in perfect zwaaien en lachen... Ze blijft, net als wij, ook maar een mens, moeder en dolverliefde echtgenoot. We doken de archieven in en duikelden tien heerlijke foto's en video's op waarop en -in we Máxima op haar puurst zien. 

Lees ook
Fotoserie: 15 x bijzonder momenten uit het leven van Willem-Alexander

1. Willem-Alexander was 'een beetje dom', Máxima door het dolle. Yes, zó vier je je verloving!

2. Dat was even wennen in die beginjaren, al die camera's op haar gericht. Daar ging ze gelukkig heerlijk nonchalant mee om.

3. Koningin of niet, bloemen maken blij. Zelfs die met 35% kortingssticker van de Albert Heijn. 'Wat lief!'

4. Ooit een andere royal zó spontaan zien lachen en genieten als Máxima? Juist, didn't think so...

5. Nét als iedere moeder op het kinderpartijtje van haar tweejarige: hiep, hiep... hoera!

6. Een snapshot van Máxima nog voordat ze überhaupt over haar huidige koninklijke leven kon dromen - tóen al een plaatje om te zien:

7. Stokstijf en met je gezicht in de plooi naar de 500 meter sprint in Sotjsi kijken? Mooi niet. Juichen, springen en schreeuwen it is!

8. Wat? Wordt het zonnig vandaag? Máxima denkt er het hare van en gaat gewapend met plu én poncho de straat op. Het is immers wel 'Nederland'.

9. Maar als het dan wél echt mooi weer is, springt onze queen gewóón op de fiets. Gaan met die banaan! 

10. En ja, óók de koningin zingt sinterklaasliedjes met de kids. Al steelt Amalia hier enigszins de show:

 

Prinses Charlene vloog deze week naar New York voor de Princess Grace Awards. Zonder man Albert, maar mét maatpak.

De Monegaskische royal was aanwezig bij de chique prijsuitreiking in restaurant Cipriani aan Broadway. De Princess Grace Award wordt elk jaar uitgereikt aan artistiekelingen die zich in het afgelopen jaar onderscheiden hebben. Een hele eer dus, zeker als je het beeldje (een bronzen Grace) ook nog eens uit handen van haar schoondochter krijgt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOSTARAM? A #princesaCharlene de #Monaco participou da Festa de #Gala Princesa Grace 2018, realizada na #NewYork #Cipriani 25 Broadway. O evento de caridade foi criado pelo príncipe Rainier III de Mônaco há 36 anos, para honrar o legado da Fundação #GraceKelly, que apoia talentos no mundo do teatro, dança e cinema, dando doações em forma de bolsas de estudo. (O #principeAlbert não pôde participar este ano porque está na Albânia para uma visita oficial de dois dias). Linda de viver, Charlenne escolheu #smoking da #RalphLauren com #scarpin da #Louboutin e #joias da #Cartier. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) #princessCharlene

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Charlene trok voor de gelegenheid een pak van Ralph Lauren uit de kast. Prins Albert was op het moment van de uitreiking in Albanië voor een staatsbezoek. Gelukkig staat Charlene prima haar mannetje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in