Harper Beckham is een bofkont

Het dochtertje van David en Victoria Beckham werd vorige week zes, en vierde dat in stijl: op Buckingham Palace in de aanwezigheid van een echte prinses.

Zoals de meeste meisjes van zes is baby Becks geobsedeerd door prinsessen. Gelukkig hebben papa en mama koninklijke connecties (ze hebben allebei de Orde van het Britse Rijk ontvangen) en werd er voor Harpers verjaardagsfeestje iets bijzonders geregeld.

 

Our little birthday princess x Kisses ??????

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Samen met vijf vriendinnetjes (en gehuld in een prinses Elsa-jurk, op de foto hieronder de derde van rechts) toog de kleinste Beckham naar het paleis voor een tea party waar papa David voor was uitgenodigd. Daar mochten de meiden op de foto met prinses Eugenie, die lekker de tijd nam voor haar kleine fans. Later genoot het groepje van de ultieme meisjesverjaardag.

 

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

 

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in