Harper Beckham is een bofkont

Het dochtertje van David en Victoria Beckham werd vorige week zes, en vierde dat in stijl: op Buckingham Palace in de aanwezigheid van een echte prinses.

Zoals de meeste meisjes van zes is baby Becks geobsedeerd door prinsessen. Gelukkig hebben papa en mama koninklijke connecties (ze hebben allebei de Orde van het Britse Rijk ontvangen) en werd er voor Harpers verjaardagsfeestje iets bijzonders geregeld.

 

Our little birthday princess x Kisses 💕💕💕💕💕💕

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Samen met vijf vriendinnetjes (en gehuld in een prinses Elsa-jurk, op de foto hieronder de derde van rechts) toog de kleinste Beckham naar het paleis voor een tea party waar papa David voor was uitgenodigd. Daar mochten de meiden op de foto met prinses Eugenie, die lekker de tijd nam voor haar kleine fans. Later genoot het groepje van de ultieme meisjesverjaardag.

 

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

 

Queen Elizabeth weet wel wat ze cadeau geeft: ze schonk prins Harry en zijn Meghan het prachtige York Cottage voor hun huwelijk.

De cottage staat op de gronden van haar landgoed Sandringham in Norfolk, waar de koningin zelf ook graag veel tijd doorbrengt. Zo’n geschenk is koninklijke traditie: Will en Kate kregen ook een buitenverblijf na hun jawoord.

Het idee is dat de newlyweds een plekje hebben waar ze naartoe kunnen gaan om te genieten van hun rust, zonder nieuwsgierige toeristen (die ze bij Kensington Palace natuurlijk volop hebben) en fotografen.

Ook als er straks eventueel babynieuws aankomt, kan zo’n huis goed van pas komen. Will en Kate kozen er bijvoorbeeld voor om hun kinderen de eerste jaren van hun leven te laten opgroeien op het platteland.

Zij keerden pas afgelopen september definitief terug naar Londen, omdat prins George daar naar de basisschool gaat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Op de laatste avond van het Staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg werden de warme banden tussen beide landen nog eens aangehaald. Máxima droeg voor de gelegenheid haar rode Valentino kaftan die prachtig wervelde in de wind.

Máxima droeg haar haar los, wat de lengte en vorm van de jurk accentueert.

Zo te zien ontlokte de outfit ook aan Willem Alexander een warme blik.

En Groothertog Henri begroet haar zelfs met een handkus, iets dat onze koningin wel kan waarderen.

Na aankomst trakteerde het koningspaar hun gasten op een concert van de Nederlandse violiste Simone Lamsma.

Vanmiddag komt het Staatsbezoek ten einde.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in