Haar prachtige trouwuitnodigingen had Meghan Markle net zo makkelijk zelf in elkaar kunnen draaien. De duchess-in-spe blijkt namelijk nogal goed te kunnen kalligraferen.

Meghan werkte jaren geleden als freelance kalligraaf bij de winkel Paper Source, in Beverly Hills. Ze kluste daar bij terwijl ze acteerklussen zocht. Met succes: in 2005 mocht ze de trouwkaarten schrijven voor celebritystel Robin Thicke en Paula Patton.

“Ik ging vroeger naar een katholieke meisjesschool, en daar kregen we nog echt handschriftlessen”, deelde Meghan in 2013 met Esquire. “Ik was altijd goed in cursief. Dat ontwikkelde zich in mijn bijbaantje.”

Meghan gaf zelfs lessen in de winkel. En schijnt nog altijd dol te zijn op handgeschreven bedankbriefjes. Wij zijn benieuwd of ze tevreden was met haar eigen uitnodigingen…

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Maxima is erevoorzitter van het platform ambassadeurs van Méér muziek in klas. In deze video bellen de kinderen gewoon even aan bij de koningin.

Méér Muziek in de Klas en Koningin Máxima hopen op deze manier te laten zien hoe belangrijk muziekeducatie op de basisschool is. In het programma gaan kinderen op bezoek bij Koningin Máxima thuis (toen nog op Villa Eikenhorst) en vertellen de koningin over hun instrument.

Dat levert bijzonder leuke gesprekken op met een ontzettend ontspannen en humoristische koningin.

Máxima verbaast zich over de trombone:

En is onder de indruk van het vioolspel van Emma:

Bijzonder om op deze manier ook een kijkje achter de schermen van Villa Eikenhorst te krijgen, hoewel dat nu natuurlijk niet meer de officiële residentie is van het koninklijk gezin.

Beeld: Fragment uit de video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in