Ook Kate pakte gisteren uit met een paar bijzondere juwelen. Het recht om een tiara te dragen is alleen voorbehouden, tijdens een staatsbanket, aan getrouwde leden van het koninklijk huis. Máxima stal absoluut de show met de schitterende Stuart-diadeem, maar Kate deed weinig voor haar onder en droeg een bijzonder emotioneel stuk.

De zogenoemde Lover’s Knot was één van Prinses Diana’s favoriete tiara’s die het prachtige sieraad voor het laatst in 1991 droeg.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Royals of Europe (@royals.of.europe) op

Kate combineerde het pronkstuk met traanvormige parels met een paar stijlvolle Collingwood oorbellen die Diana ooit van Charles kreeg als huwelijksgeschenk. De lichtblauwe jurk van Alexander McQueen was het ideale canvas voor al die pracht en praal met een bijzonder verhaal.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in