De Sint- en kerstdrukte wil je gewoon voor zijn. Daarom presenteren wij alvast een lijst met fijne decembercadeaus voor de royal-fans in je leven. Hop, in dat winkelwagentje!

Fotoboek

Article continues after the ad

Modern Monarchy: The British Royal Family Today
Prijskaartje: 33 euro

Chris Jackson is een van de vaste fotografen van de Britse royal family, en trouwde onlangs met de oud-assistent van Kate Middleton. Dat hij ongeëvenaarde toegang tot de royals heeft gekregen de laatste jaren is een understatement. Dit prachtige nieuwe fotoboek biedt een mooi inkijkje in de levens van Elizabeth en co. 

Make-up

Charlotte Tilbury: Royal Lipstick Trio
Prijskaartje: 84 euro

De make-up van Charlotte Tilbury is een aanrader én een echte traktatie, en voor deze mini-collectie liet ze zich inspireren door de royal family. Geschikt voor queen and duchess.

Budget

Essie nagellak in Ballet Slippers
Prijskaartje: 9,99 euro

De favo nagellak van zowel koningin Elizabeth als Kate Middleton. Ook hartstikke geschikt voor in de schoen, mocht kerst niet zo je ding zijn.

LEGO

LEGO Architecture: Buckingham Palace
Prijskaartje: 59,99 euro

Buckingham Palace in LEGO-vorm: ideaal voor de royal-liefhebber met bouwlustige kinderen, want wel zo gezellig om naar te kijken.

Kookboek

Together: Our Community Cookbook
Prijskaartje: 14 euro

Beter bekend als het bestsellende kookboek waaraan Meghan Markle meewerkte toen ze net voet had gezet op Britse bodem. Met recepten uit alle windstreken, goedgekeurd door de nieuwbakken duchess herself.

Kaars

Jo Malone London Orange Blossom Scented Candle
Prijskaartje: 52 euro

Elke geurkaars van Jo Malone is een welkom cadeau, maar kies je voor de geur Orange Blossom dan ga je echt op royal. Deze kaarsen brandden tijdens de royal wedding van Will en Kate.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in