De Sint- en kerstdrukte wil je gewoon voor zijn. Daarom presenteren wij alvast een lijst met fijne decembercadeaus voor de royal-fans in je leven. Hop, in dat winkelwagentje!

Fotoboek

More content below the advertising

Modern Monarchy: The British Royal Family Today
Prijskaartje: 33 euro

Chris Jackson is een van de vaste fotografen van de Britse royal family, en trouwde onlangs met de oud-assistent van Kate Middleton. Dat hij ongeëvenaarde toegang tot de royals heeft gekregen de laatste jaren is een understatement. Dit prachtige nieuwe fotoboek biedt een mooi inkijkje in de levens van Elizabeth en co. 

Make-up

Charlotte Tilbury: Royal Lipstick Trio
Prijskaartje: 84 euro

De make-up van Charlotte Tilbury is een aanrader én een echte traktatie, en voor deze mini-collectie liet ze zich inspireren door de royal family. Geschikt voor queen and duchess.

Budget

Essie nagellak in Ballet Slippers
Prijskaartje: 9,99 euro

De favo nagellak van zowel koningin Elizabeth als Kate Middleton. Ook hartstikke geschikt voor in de schoen, mocht kerst niet zo je ding zijn.

LEGO

LEGO Architecture: Buckingham Palace
Prijskaartje: 59,99 euro

Buckingham Palace in LEGO-vorm: ideaal voor de royal-liefhebber met bouwlustige kinderen, want wel zo gezellig om naar te kijken.

Kookboek

Together: Our Community Cookbook
Prijskaartje: 14 euro

Beter bekend als het bestsellende kookboek waaraan Meghan Markle meewerkte toen ze net voet had gezet op Britse bodem. Met recepten uit alle windstreken, goedgekeurd door de nieuwbakken duchess herself.

Kaars

Jo Malone London Orange Blossom Scented Candle
Prijskaartje: 52 euro

Elke geurkaars van Jo Malone is een welkom cadeau, maar kies je voor de geur Orange Blossom dan ga je echt op royal. Deze kaarsen brandden tijdens de royal wedding van Will en Kate.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Deze week stond voor Koningin Máxima helemaal in het teken van haar bezoek aan Jordanië. Sowieso is het weerzien met Abdullah en Rania altijd warm, maar er stond nog veel meer op het programma.

Inmiddels is Koningin Máxima al bijna tien jaar speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. En daar geniet ze met volle teugen van. 

More content below the advertising

"Ik probeer te helpen, het gaat uiteindelijk om de mensen. Om hun leven beter te krijgen", zei de koningin dinsdag in Amman, aan het einde van een tweedaags werkbezoek voor de VN aan Jordanië.

Máxima zei dat ze "heel veel energie" putte uit haar internationale werk. Dat straalde ze ondanks twee vermoeiende en zoals gebruikelijk volgestopte dagen ook uit. 

Bij de drie veldbezoeken toonde ze zich weer spontaan en betrokken.

En ook tijdens het onderhoud dat ze hield met Koning Abdullah en Rania straalde ze.

Máxima's agenda aankomende week:

Woensdag 20 februari is de koningin in Vlissingen de ondertekening van het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs in de provincie Zeeland. Koningin Máxima is erevoorzitter Méér Muziek in de Klas.

Daarna worden de koffers gepakt in Huis ten Bosch, want volgend weekend vertrekt de Koninklijke familie voor hun jaarlijkse ski-vakantie in Lech. Je leest er natuurlijk alles over op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Volgend weekend vertrekt de koninklijke familie naar de besneeuwde bergtoppen van het Oostenrijkse Lech. Daar staat maandag 25 februari ook meteen de winterse fotosessie op het programma. Door de jaren heen hebben we kroonprinses Amalia zien opgroeien in de sneeuw. Hier de leukste foto's.

De foto hierboven is in 2018 genomen. over het algemeen vermaakt Amalia zich opperbest tijdens de jaarlijkse fotosessies.

More content below the advertising

Alleen het eerste jaar moet ze nog even een beetje wennen aan alle aandacht.

Dat vind de kroonprinses maar zozo.

In de jaren daarna, mag ze zelf ook op de latten. Eerst voorzichtig aan papa's hand (kijk die geconcentreerde blik)

Maar al snel krijgt ze de smaak te pakken.

En vermaakt ze zicht opperbest in de sneeuw.

Gelukkig is er ook altijd wel iemand in de buurt om even te helpen. Zoals Prinses Mabel hier.

Over het algemeen zijn de fotosessies uiterst zonnig!

En dat levert leuke foto's van de Amalia en haar ouders op.

In 2017 zien we heel de familie in actie op de piste. Amalia als middelste tussen haar ouders en zusjes in.

Volgende week is er weer een nieuwe fotosessie in Lech. Natuurlijk lees je op Nouveau.nl het laatste nieuws en zie je de leukste foto's van Máxima, Amalia, Willem-Alexander, Ariane en Alexia op de ski's.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in