De zomer komt er nu echt aan, dus wordt het tijd om de kast weer flink om te bouwen. Nouveau.nl helpt je deze weken aan zomerstijl-inspiratie rechtstreeks uit de royal garderobes van Europa.

Ze is een tijdje uit de running geweest door ziekte, dus reken maar dat prinses Mette-Marit van Noorwegen zin heeft in de zomer. Gelukkig weet de sportieve blondine als het kwik stijgt altijd raak te slaan.

Casual of gekleed: Mette-Marit lijkt de zon overal met zich mee te nemen. Haar ongedwongen stijl is er een om jaloers op te zijn.

 

Looking AMAZING in pink 💖✨✨ #crownprincessmettemarit

Een bericht gedeeld door The Royal Family of Norway (@theroyalfamilyofnorway) op

 

Beautiful captured, Crown Princess Mette-Marit of Norway 🇳🇴👑🙏🏻

Een bericht gedeeld door The Royal Family of Norway (@theroyalfamilyofnorway) op

 

💞My favorites outfits of HRH Princess Mette Marit of Norway. What is your favorite? 💞Mis modelos favoritos de SAR la Princesa Mette Marit de Noruega. ¿Cuál es tu favorito? 1. The Princess at the dinner before the wedding of Albert II and Charlene of Monaco in July 2012 - La Princesa en la cena previa a la boda de Alberto II y Charlene de Mónaco en Julio de 2011. 2. The Princess in Miami (USA) in November 2011 - La Princesa en Miami (EEUU) en noviembre de 2011. 3. The Princess attends an act - La Princesa atiende un acto. 4. The Princess at the wedding of Albert II and Charlene of Monaco in July 2011 - La Princesa en la boda de Alberto II y Charlene de Mónaco en julio de 2011. #mettemarit #princessmettemarit #kronprinsessemettemarit

Een bericht gedeeld door European Royal Families (@euroyalseu) op

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Make-uploos, aan het watersporten en met zoontje Jacques (dochtertje Gabriella bleef thuis) binnen handbereik is Charlene van Monaco op haar gelukkigst. Dat bleek zondag wel.

De prinses kwam samen met prins Albert naar de Riviera Water Bike Challenge, een evenement waarvan de opbrengsten naar Charlene’s eigen stichting gaan. Daar klommen ze niet alleen allebei op een waterfiets, maar toonden ze zich ook erg happy.

De twee zoenden zelfs in aanwezigheid van de fotografen. En toen Charlene haar zonnebril even afzette zagen Monegasken iets wat ze al een tijd niet gezien hadden van hun prinses: een clean gezichtje dat er ook niet overmatig strakgetrokken uitzag. We like.

 

Принцеса Шарлийн от Монако се състезава в предизвикателство с водни колела на Ривиерата в подкрепа на едноименната си фондация. Родена в Зимбабве и бивша олимпийска шампионка по плуване на ЮАР, Шарлийн Уитсток създава фондацията си "Принцеса Шарлийн", която работи с деца в неравностойно положение, като им осигурява безплатни уроци по плуване и провежда информационни кампании, свързани с безопасността във водата photo credit: Eric Gaillard/ Reuters #monaco #riviera #princesscharlene #water #waterbikechallenge #charlene #princess #challenge #sea #ocean #watersafety #children #competition #capitalbg

Een bericht gedeeld door Capital.bg (@capital.bg) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Aankomende donderdag treedt Koningin Máxima, voor het eerst sinds het overlijden van haar zusje, weer in openbaarheid. Afgelopen vrijdag kwam ze terug uit Argentinië, waar ze na de begrafenis van Inés was achtergebleven. Het wordt meteen een volle dag voor de koningin.

Den Haag

Donderdagochtend is Máxima aanwezig bij het symposium ter gelegenheid van 10 jaar Wijzer in Geldzaken. In de Ridderzaal spreekt ze, bij wijze van terugblik op de inspanningen van het platform de laatste tien jaar.

Ze is erevoorzitter van het platform, dat verantwoord financieel gedrag in Nederland moet stimuleren.

Enschede

’s Middags is ze in Enschede bij de opening van Gebouw Zuid van de Performance Factory. Ze opent deze werk- en ontmoetingsplek, met onder andere een foodhal en krijgt ook een rondleiding.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in