Will en Kate zoeken hulp

Ze hebben hun handen vol aan ‘monsterprinsje’ George, en hebben natuurlijk nóg een kleine rondlopen. Dus schakelen Will en Kate de hulp in van een tweede nanny. Met een imposant salaris

De nog anonieme dame zou bij het gezin in komen wonen als zij deze zomer permanent naar Kensington Palace verhuizen. De hoop is dat zij nog voor George in september naar de basisschool gaat grip kan krijgen op de situatie. Haar achtergrond geeft hoop: de nieuwe aanwinst van de Windsors spreekt zes talen, en is gespecialiseerd in gedragswetenschappen.

Boefje
De toekomstige koning is namelijk nogal pittig, zo bleek de laatste weken meermaals. Tijdens de bruiloft van tante Pippa zou hij zich flink misdragen hebben, en tijdens de balkonscène op de officiële verjaardag van oma Elizabeth maakte hij (voordat de stoere vliegtuigen overvlogen dan) een verveelde indruk. Niet voor niets noemde Kate hem al eens ‘een beetje een boefje’.

Lees ook: William en Kate geven een kijkje in hun privéleven

Dus komen er meer regels voor het knaapje. Dat kan de nieuwe nanny wel aan: zij komt (net als de andere royal nanny Maria trouwens) van de meest prestigieuze nanny-opleiding ter wereld, Norland College. Hier studeren jaarlijks alleen de veertig allerbeste kinderverzorgsters af, die vaak bij royals en celebrities aan de slag gaan. En ja: daar betaal je dus flink voor.Met nanny nummer één: Maria.Queen Elizabeth weet wel wat ze cadeau geeft: ze schonk prins Harry en zijn Meghan het prachtige York Cottage voor hun huwelijk.

De cottage staat op de gronden van haar landgoed Sandringham in Norfolk, waar de koningin zelf ook graag veel tijd doorbrengt. Zo’n geschenk is koninklijke traditie: Will en Kate kregen ook een buitenverblijf na hun jawoord.

Het idee is dat de newlyweds een plekje hebben waar ze naartoe kunnen gaan om te genieten van hun rust, zonder nieuwsgierige toeristen (die ze bij Kensington Palace natuurlijk volop hebben) en fotografen.

Ook als er straks eventueel babynieuws aankomt, kan zo’n huis goed van pas komen. Will en Kate kozen er bijvoorbeeld voor om hun kinderen de eerste jaren van hun leven te laten opgroeien op het platteland.

Zij keerden pas afgelopen september definitief terug naar Londen, omdat prins George daar naar de basisschool gaat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Op de laatste avond van het Staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg werden de warme banden tussen beide landen nog eens aangehaald. Máxima droeg voor de gelegenheid haar rode Valentino kaftan die prachtig wervelde in de wind.

Máxima droeg haar haar los, wat de lengte en vorm van de jurk accentueert.

Zo te zien ontlokte de outfit ook aan Willem Alexander een warme blik.

En Groothertog Henri begroet haar zelfs met een handkus, iets dat onze koningin wel kan waarderen.

Na aankomst trakteerde het koningspaar hun gasten op een concert van de Nederlandse violiste Simone Lamsma.

Vanmiddag komt het Staatsbezoek ten einde.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in