Prinses Iman, de dochter van koningin Rania en koning Abdoellah van Jordanië, ontpopt zich tot een schitterend mooie jonge vrouw die flink op haar moeder lijkt.

Het was een domper voor fans van de koninklijke familie van Jordanië: op de traditionele nieuwjaarsfoto van het gezin, ontbrak oudste dochter Iman. En laat dat nou nét de royal zien die iedereen graag wil zien.

Heel gek is dat niet: Iman is een bloedmooie prinses aan het worden. Dat ze niet op de foto stond, komt omdat ze momenteel studeert in de VS, aan Georgetown University. Kroonprins Hussein (23), prinses Salma (17) en prins Hashem (12) poseerden wel gewoon gezellig met hun ouders.

Gelukkig figureert Iman wel regelmatig op haar moeders Instagram en gloort er hoop: over twee jaar zou ze afgestudeerd moeten zijn en weer gewoon naar Jordanië terugkeren, net als broer Hussein.

 

Vandaag finisht de wereldberoemde en één van de zwaarste zeilraces ter wereld, De Volvo Oceanrace, in Scheveningen. Veel royals kiezen ook het ruime sop als ze de kans krijgen. Kate ging zelfs mee op een catamaran en haalde een behoorlijk nat pak!

Tijdens de Invictus Games, ging Harry even aan boord van een deelnemend zeilschip. Zo te zien, genoot hij volop.

De Groene Draeck is geen wedstrijdschip natuurlijk, al heeft Prins Claus er wel eens mee gevaren in de 100 mijlsrace in 1968 op het IJsselmeer.

Prins Frederik van Denemarken is een fervent wedstrijdzeiler.

Als Prinses Beatrix de kans krijgt, pakt ze ook even het roer.

Kate is echt een daredevil. Zij ging aan boord van heuse race-catamaran en dat ging er best pittig aan toe!

Willem Alexander doet het liever iets rustiger aan.

Beeld: ANP. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Of ze nu leather pants draagt, een lipstick rode jurk of een wit pak. De modieuze madame Brigitte Macron weet ons altijd weer te verrassen. 

Wij zetten de mooiste looks van de afgelopen weken op een rij. Welke is jullie favoriet?

1. Striking blue

Onlangs bracht Brigitte samen met haar man, de Franse president Emmanuel Macron, een bezoek aan het Canadese Québec. Speciaal voor die gelegenheid was ze van top tot teen in het blauw.

Een prachtige blazer en bijpassende jurk. Wat ons betreft een waanzinnig goede keuzen.

2. Strak in het pak

Ook op de tweede dag van de G7-top koos madame Brigitte voor een 'blauwtje'. Ze ging voor een pak in de kleur lichtblauw. Toegegeven, blauw staat haar erg goed.  

3. Vandaag is rood

Tijdens haar bezoek aan Canada koos ze op enig moment ook voor een rode double breasted blazer van Balmain. Daarbij droeg ze een zwarte pantalon en bijpassende killer heels. Lipstick rood: wow!

Bron: Telegraph/People Beeld: Getty/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in