Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline van Monaco, ontkent via officiële weg dat zij en haar verloofde Dimitri uit elkaar zijn. Een ongewone move voor een royal.

Meestal laten ze alle geruchten lekker langs zich heen gaan. Maar toen Franse, Italiaanse en Spaanse media deze week berichtten dat het over en uit was tussen Charlotte Casiraghi en haar verloofde, deed de 'prinses' van Monaco een officieel persbericht de deur uit: niets van waar. 

Article continues after the ad

Haar verhaal leest, zoals het in de Monegaskische royal family wel vaker gaat, als een soap. Charlotte Casiraghi heeft twee kinderen bij twee verschillende mannen, en zou nu ook haar verloving met papa nummer twee verbroken hebben voor het tot een jawoord kon komen. Maar ho, niet zo snel, zegt Charlotte nu.

"Mademoiselle Charlotte Casiraghi en Monsieur Dimitri Rassam ontkennen formeel alle ongegronde geruchten over hun breuk", stond te lezen in de persverklaring. "De verklaring voor deze cynische en verkeerde informatie is simpel: er is uit winstoogmerk een conflict bedacht dat er nooit geweest is. Een aankondiging van een breuk verkoopt nou eenmaal bladen."

Het zou nog altijd pais en vree zijn tussen de twee, en hun huwelijksplannen gaan ook anno 2019 gewoon door, laat het paleis weten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in