Het wordt gezellig, op Kensington Palace

Dolgelukkig schijnt prins Harry te zijn dat William maar vooral ook Kate deze zomer weer bij ‘m op Kensington Palace komt wonen. Hun schoonzus/zwager-relatie in vijf leuke foto’s.

Hij noemde haar jaren geleden al eens ‘de zus die hij nooit gehad heeft’, en heeft zich altijd vreselijk liefhebbend uitgesproken over zijn schoonzusje Kate. De liefde is wederzijds: ook de duchess schijnt ontzettend gek te zijn met zwager prins Harry.

Samen bingen
“Ze is vooral dol op hoe hij met haar kinderen speelt”, deelde een insider vorig jaar met de Daily Mail. “Hij is echt de gekke oom.” Kate valt volgens paleisbronnen bij Harry in de smaak omdat ze leuke series met hem kijkt (Game of Thrones, zo wordt wel vaker gedeeld) en omdat ze vreselijk lekker kan koken. Vooral voor haar kip uit de oven schuift Harry graag aan.

Dat kan gelukkig binnenkort weer volop, want als prins George (3) in september aan de basisschool begint woont het gezinnetje weer fulltime in hetzelfde paleis als Harry.

Bekijk hieronder onze favoriete foto’s van Harry en Kate samen.

In 2008 voor het eerst samen gekiekt in Windsor

Tijdens de Olympische Spelen in Londen, in 2012

Gezellig samen bij het Diamond Jubilee van koningin Elizabeth

In 2016, voor hun gezamenlijke goede doel Heads Together

Een jaar eerder tijdens een middag van het Charity Forum

In een unieke nieuwe documentaire over koningin Elizabeth komen alle jonge royals aan het woord. En komt Meghan oog in oog te staan met haar beroemde trouwjurk.

Ongeëvenaarde toegang, dat belooft de documentaire Queen of the World. Waarin de filmmakers Buckingham Palace in gaan en onder andere spreken met William, Harry en Meghan. Die laatste gaat voor de camera's op bezoek bij haar trouwjurk, en daarvan zit al een klein stukje in de trailer voor het kijkcijferkanon.

Meghans echtgenoot zorgt als altijd voor een vrolijke noot als hij personeel in opleiding vraagt of ze de koningin al zijn tegengekomen in de wandelgangen. Zijn advies: "Als dat gebeurt: raak niet in paniek. Doen jullie toch wel. Dat gevoel hebben we allemaal."

De docu wordt volgende week uitgezonden op de Britse zender ITV. Of deze ook de Nederlandse televisie haalt is nog niet bekend, maar mocht het zover komen dan lees je dat uiteraard op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De opnames van The Crown seizoen 3 zijn in volle gang. Hoofdrolspeelsters Olivia Colman (koningin Elizabeth) en Helena Bonham Carter (prinses Margaret) werden samen gespot tijdens een filmdag bij Winchester Cathedral.

Volgens insiders kwamen de actrices daar bijeen om scènes op te nemen voor de begrafenis van Winston Churchill.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEWS! #HelenaBonhamCarter and Olivia Coleman filming #TheCrown . Thanks to vk.com\hbc_group

Een bericht gedeeld door Helena Bonham Carter (@bonham.carter) op

Het is voor het eerst dat we de nieuwe cast van The Crown in actie zien. Wel werden eerder al de eerste officiële foto's van de nieuwe Elizabeth, Margaret, Philip en Anthony vrijgegeven. 

Seizoen drie van The Crown begint met een helemaal verse cast omdat er een tijdssprong gemaakt wordt. Toch heeft de oude cast de serie ook nog niet losgelaten. Voormalig hoofdrolspeelster Claire Foy won maandag nog een Emmy Award voor haar vertolking van Elizabeth.

Wanneer we de nieuwe Elizabeth in actie zien, is helaas nog niet bekend. De eerste twee seizoenen van The Crown kwamen in de maand november op Netflix, maar de verwachting is dat de serie pas ergens in 2019 weer terugkeert. In de tussentijd houden we je hier natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom onze favoriete serie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in