Het wordt gezellig, op Kensington Palace

Dolgelukkig schijnt prins Harry te zijn dat William maar vooral ook Kate deze zomer weer bij ‘m op Kensington Palace komt wonen. Hun schoonzus/zwager-relatie in vijf leuke foto’s.

Hij noemde haar jaren geleden al eens ‘de zus die hij nooit gehad heeft’, en heeft zich altijd vreselijk liefhebbend uitgesproken over zijn schoonzusje Kate. De liefde is wederzijds: ook de duchess schijnt ontzettend gek te zijn met zwager prins Harry.

Samen bingen
“Ze is vooral dol op hoe hij met haar kinderen speelt”, deelde een insider vorig jaar met de Daily Mail. “Hij is echt de gekke oom.” Kate valt volgens paleisbronnen bij Harry in de smaak omdat ze leuke series met hem kijkt (Game of Thrones, zo wordt wel vaker gedeeld) en omdat ze vreselijk lekker kan koken. Vooral voor haar kip uit de oven schuift Harry graag aan.

Dat kan gelukkig binnenkort weer volop, want als prins George (3) in september aan de basisschool begint woont het gezinnetje weer fulltime in hetzelfde paleis als Harry.

Bekijk hieronder onze favoriete foto’s van Harry en Kate samen.

In 2008 voor het eerst samen gekiekt in Windsor
Tijdens de Olympische Spelen in Londen, in 2012

Gezellig samen bij het Diamond Jubilee van koningin Elizabeth

In 2016, voor hun gezamenlijke goede doel Heads Together

Een jaar eerder tijdens een middag van het Charity Forum

Koning Willem-Alexander is in zijn vijfde jaar op de troon populairder dan ooit. Dat blijkt uit het jaarlijkse Koningsdagonderzoek onder ruim 25.000 leden van het opiniepanel van het televisieprogramma EenVandaag.

85 procent van de ondervraagden heeft er vertrouwen in dat hij zijn werk goed doet. In 2016 was dit percentage 77. Vorig jaar was het al gestegen naar 82 procent.

Volgens het onderzoek scoort de koning op meerdere aspecten beter dan vorig jaar. Hij weet beter wat er speelt en hij is meer koning van alle Nederlanders. Ook is hij volgens iets meer mensen geloofwaardig en presenteert hij zich beter. Verder omschrijven panelleden de koning als betrokken, benaderbaar, open en gewoon.

Koningin Máxima is het populairste lid van het koningshuis. Maar haar man nadert als het gaat om het favoriete lid van het Koninklijk Huis. Prinses Beatrix en prof. mr. Pieter van Vollenhoven delen de derde plek.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De geboorte van de kleine prins in Engeland zorgde voor een stortvloed aan felicitaties en reacties aan het adres van William en Kate op social media. Dit zijn de leukste:

Michelle Obama was er als de kippen bij om een mooie persoonlijke boodschap achter te laten:

En voetballer David Beckham deelde een persoonlijk kiekje:

De universiteit waar de twee elkaar leerde kennen, stuurde een mooie herinnering van het jonge stel:

Natuurlijk waren er ook veel fashionsites die de look van Kate memoreerden:

En deze afbeelding vloog werkelijk over het internet. Kate die met haar kleding een ode brengt aan William's overleden moeder Diana:

Het stel geniet nu van het gezin met hun drie kinderen, maar stuurde natuurlijk wel een bedankje voor zoveel felicitaties:

 

Welcome to the family. Thank you everyone for your kind wishes.

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Beeld: ANP/EPA Will Oliver

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in