Het Oostenrijkse Ötztal in Tirol met z'n ruim 3000 meter hoge bergen is een paradijs voor wintersporters, maar trekt ook liefhebbers van heilzame wellness.
In het december nummer van Nouveau een uitgebreid reisverslag.

Exclusief Big 3-winterarrangement:
* 3 overnachtingen in een 4- of 5-sterrenhotel
* verblijf op basis van halfpension
* skipas met keycord

Naar keuze:
* lunch in het trendy Ice Q-restaurant op de Gaislachkogl
* ski- of snowboardhuur inclusief schoenen

Prijs:
Vanaf € 537,- per persoon. Deze prijs is inclusief drie overnachtingen en een van de Otztalgenoemde optionele faciliteiten, exclusief toeristenbelasting. Dit arrangement kunt u ook boeken voor 4, 5, 6 en 7 nachten.
Boek direct of vraag een vrijblijvende offerte aan via Big 3-winterarrangement

OVER HET ÖTZTAL
* Het Ötztal is het eenvoudigst te bereiken vanaf luchthaven Innsbruck. Onder meer Transavia vliegt vanaf half december dagelijks van Amsterdam en Rotterdam naar Innsbruck, plus zesmaal per week vanaf Eindhoven en eens per week vanaf Groningen. Vanaf Innsbruck is het een goed uur rijden naar Sölden.
Otztal* Nouveau verbleef in Hotel Castello, een prettig hotel op korte loopafstand van de lift naar Ice Q, met een goed restaurant waar elke avond een 6-gangendiner wordt geserveerd. Heerlijk ontbijtbuffet met lokale producten en vers sinaasappelsap.
* Online verder lezen: kijk op www.soelden.com/nl en www.visittirol.nl voor algemene informatie. Meer informatie over de Aqua Dome vindt u op www.aqua-dome.at en over Gampe Thaya op www.gampethaya.riml.com

Article continues after the ad