Netjes op een stoel voor een uurtje lukt wel, maar beslissen wat hij of zij gaat eten tijdens een familie-uitje? De keuze valt de kleine zwaar en stribbelt tegen. Maar deze slimme deli eigenaren bedachten een oplossing.

Front Street Deli, een ongedwongen restaurantje in Altoona, Pennsylvania maakte het perfecte menu voor de kieskeurige eters en moeilijke kinderen.

De ‘kiddie’ menu biedt standaard kindvriendelijke maaltijden, zoals hotdogs, gegrilde kaas en kip. Je kan zo’n simpele maaltijd bestellen door een veelgezegde zin te zeggen die moeilijke (kleine) eters vaak bezigen: ‘Maakt mij niet uit’, 'Lust ik niet', ‘weet ik veel’…

Voor $ 3,50 kan de kleine gegrilde kaas met frietjes bestellen, ook wel bekend als de “I'm not Hungry” of kies voor 0,50 cent meer voor kip met frietjes oftewel de “I Don’t Care”. Het hele menu bestaat uit:

I Don’t Know: $3,50 - Hotdog met frietjes
I Don’t Care: $4,- Gepaneerde kip met frietjes
I'm Not Hungry: $3,50 Grilled Cheese met frietjes
I Don't Want That: $3,50 Vissticks met frietjes

Of het menu nou werkt, dat weten wij niet. Een ding is wel zeker: herkenbaar is het wel. En daar kunnen wij hard om lachen. 

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Elk jaar kijken we weer reikhalzend uit naar welk ingrediënt sterrenchef Schilo van Coevorden in de spotlight zet. En nu is het weer zover! Na wagyu, wasabi en de ongelooflijk flamboyante king crab, kiest Schilo dit jaar voor een eenvoudig, maar onwaarschijnlijk veelzijdig ingrediënt...

Soja

Soja? Jazeker. De Chef van Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft een compleet menu 'The Circle of Soy-menu' gecreëerd.

Een eerbetoon aan een enkele boon, laat dat maar aan dit culinair genie over. Van voorgerecht tot desserts en in sushi tot tofu, je wordt bijkans van je stoel geblazen door de verscheidenheid aan structuren en smaken. Echt een eetbeleving.

En zoals je ziet; het zijn pláátjes van gerechten, het oog wil immers ook wat. Op het 'The Circle of Soy-menu' staan onder andere gerechten als Sprouting soy met uni & yuzu (gerecht op foto), Tofu foie, Miso en Umeboshi.

Ervaar de bijzondere sojaboon als nooit tevoren. Beschikbaar vanaf 18 september 2018 tot september 2019 in restaurant Taiko.

Taiko Restaurant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in