Netjes op een stoel voor een uurtje lukt wel, maar beslissen wat hij of zij gaat eten tijdens een familie-uitje? De keuze valt de kleine zwaar en stribbelt tegen. Maar deze slimme deli eigenaren bedachten een oplossing.

Front Street Deli, een ongedwongen restaurantje in Altoona, Pennsylvania maakte het perfecte menu voor de kieskeurige eters en moeilijke kinderen.

De ‘kiddie’ menu biedt standaard kindvriendelijke maaltijden, zoals hotdogs, gegrilde kaas en kip. Je kan zo’n simpele maaltijd bestellen door een veelgezegde zin te zeggen die moeilijke (kleine) eters vaak bezigen: ‘Maakt mij niet uit’, 'Lust ik niet', ‘weet ik veel’…

Voor $ 3,50 kan de kleine gegrilde kaas met frietjes bestellen, ook wel bekend als de “I'm not Hungry” of kies voor 0,50 cent meer voor kip met frietjes oftewel de “I Don’t Care”. Het hele menu bestaat uit:

I Don’t Know: $3,50 - Hotdog met frietjes
I Don’t Care: $4,- Gepaneerde kip met frietjes
I'm Not Hungry: $3,50 Grilled Cheese met frietjes
I Don't Want That: $3,50 Vissticks met frietjes

Of het menu nou werkt, dat weten wij niet. Een ding is wel zeker: herkenbaar is het wel. En daar kunnen wij hard om lachen. 

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier