Barack Obama hoeft niet bepaald 'af te kicken' van de periode die hij doorbracht als president van de Verenigde Staten. Hij wordt elke dag weer genietend, en casual gekleed, gespot op straat.

En wat zijn kleding betreft, grijpt hij weer terug naar de succes-look uit zijn studententijd op Harvard (onderstaande foto rechts stamt uit 1992), inclusief kek leren jack.

Cultuur snuiven
Barack en zijn eega Michelle spendeerden afgelopen zondagmiddag onder andere in het National Gallery of Art in Washington. En dat beviel hen zo te zien uitstekend.

Article continues after the ad

Lees ook: Deze lieve brief van de Bush-zussen aan de Obama-dochters wil je lezen

Zo vader, zo dochter
Obama was net terug uit New York, waar hij een bezoek had gebracht aan zijn oudste dochter, Malia, die momenteel stage loopt bij de Weinstein Company, een onafhankelijke filmstudio. Hierna begint ze in de herfst aan haar studie aan de Harvard universiteit.

Immer charismatisch
Moet gezegd: pak of deze vrije tijd-stijl, Obama kan het allebei hebben. Al stond hij, nog in zijn ambt, wel erg charmant te wuiven naast The Queen in zijn smoking - tijdens een ontmoeting bij de residentie van de ambassadeur van de VS in Londen. Om nog maar te zwijgen van de prachtige creatie van zijn grote liefde Michelle.

Beeld bron: Hollandse Hoogte