StoomtramGenieten van een smakelijke lunch in een teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Een verrassend reisavontuur in een onvergetelijke ambiance uit vervlogen tijden. Het kan in onze Luxe Lunch Express. De manier om de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot door de Historische Driehoek in stijl te beginnen.

Terwijl u reist in de meer dan 100 jaar oude rijtuigen van de Museumstoomtram, wordt uw tram getrokken door Bello of een van de andere historische stoomlocomotieven.

De Express rijdt op een aantal zondagen in 2016. De belevenis begint om 10.45 uur in het stemmige stoomtramstation te Hoorn en is een extra onderdeel van de dagtocht die u met stoomtram en/of boot bij ons kunt maken. Het tarief voor de lunch in de Express bedraagt € 23,50. Dit is exclusief de dagkaart voor stoomtram en boot.

Article continues after the ad

Programma & Reismogelijkheden

U maakt een dagtocht door de Historische Driehoek en heeft daarvoor twee reismogelijkheden: U reist per stoomtram van Hoorn naar Medemblik en verder met de klassieke veerboot MS Friesland naar het Zuiderzeemuseum of Enkhuizen. Ook kunt u ervoor kiezen een retourrit te maken met de tram van Medemblik  terug naar Hoorn. Voor deze tijdreis door de Historische Driehoek geldt het reguliere tarief van de dagkaart.

De Luxe Lunch Express is een uitbreiding van dit arrangement. Naast de lunch in deze speciale tram tussen Hoorn en Medemblik wordt u tijdens en voorafgaand aan de reis begeleid en zult u meer te weten komen over de achtergronden van onze collectie.

Informatie

Stoomtram.nl
Vooraf reserveren: info@stoomtram.nl / 0229-255255