Stoomtram
Stoomtram

Genieten van een smakelijke lunch in een teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Een verrassend reisavontuur in een onvergetelijke ambiance uit vervlogen tijden. Het kan in onze Luxe Lunch Express. De manier om de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot door de Historische Driehoek in stijl te beginnen.

Terwijl u reist in de meer dan 100 jaar oude rijtuigen van de Museumstoomtram, wordt uw tram getrokken door Bello of een van de andere historische stoomlocomotieven.

De Express rijdt op een aantal zondagen in 2016. De belevenis begint om 10.45 uur in het stemmige stoomtramstation te Hoorn en is een extra onderdeel van de dagtocht die u met stoomtram en/of boot bij ons kunt maken. Het tarief voor de lunch in de Express bedraagt € 23,50. Dit is exclusief de dagkaart voor stoomtram en boot.

Programma & Reismogelijkheden

U maakt een dagtocht door de Historische Driehoek en heeft daarvoor twee reismogelijkheden: U reist per stoomtram van Hoorn naar Medemblik en verder met de klassieke veerboot MS Friesland naar het Zuiderzeemuseum of Enkhuizen. Ook kunt u ervoor kiezen een retourrit te maken met de tram van Medemblik  terug naar Hoorn. Voor deze tijdreis door de Historische Driehoek geldt het reguliere tarief van de dagkaart.

De Luxe Lunch Express is een uitbreiding van dit arrangement. Naast de lunch in deze speciale tram tussen Hoorn en Medemblik wordt u tijdens en voorafgaand aan de reis begeleid en zult u meer te weten komen over de achtergronden van onze collectie.

Informatie

Stoomtram.nl
Vooraf reserveren: info@stoomtram.nl / 0229-255255

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!