Keer op keer bewijst Justin Trudeau wat een leuke man hij is. De Canadese premier wordt geroemd om zijn looks (wat geen verdienste is, maar een voordeel is het wel), om het feit dat hij zijn emoties - en tranen - durft te tonen én omdat hij duidelijk maakt dat hij niet alleen een man met een carrière is, maar ook vader.

Een trotse vader, wel te verstaan. Hij nam deze week zijn jongste zoon Hadrien (3) mee naar het werk en deelde de beelden op zijn Facebook-pagina. We konden het niet laten om ze aan jullie te tonen. Wat een lieve foto's. 

Eerlijk zullen we alles delen
En dat vinden meer mensen: het bericht is al 11.333 keer gedeeld.

Bekijk hier alle beelden:


In zijn Star Wars-shirt begroet Hadrien de leden van het parlement.


En hij mocht zelfs aan de zijde van de premier door de gangen rennen (willen wij ook wel).


Even de foto's keuren aan papa's bureau...


Samen de aanwezige pers te woord staan? Hadrien draait er zijn hand(je) niet voor om.


Maar daarna wordt er weer verstoppertje gespeeld. 

Bekijk ook: Video: Canadese premier Justin Trudeau in tranen na emotioneel weerzien

En wat blijkt? Presidenten doen dit al decennia - en geef ze eens ongelijk!


John F. Kennedy en zoon John jr. in het Witte Huis

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!