Parijs heeft de Eiffeltoren, Berlijn de Fernsehturm, London de Eye en Amsterdam krijgt: A'DAM LOOKOUT.Lookout

SKYDECK

A’DAM LOOKOUT is een Skydeck met 360° uitzicht over het historische centrum, het havengebied en de polders ten noorden van Amsterdam. Later dit jaar zullen hier ook nog Europa’s hoogste schommels geplaatst gaan worden. Gezekerd in een veiligheidsharnas schommelt de bezoeker dan straks ‘over the edge’ van de uitkijktoren.

Het Skydeck bevindt zich op de bovenste twee verdiepingen van de A’DAM TOREN, de voormalige Shelltoren of Toren Overhoeks op de oever van het IJ tegenover het Centraal Station. Het gebouw telt 22 verdiepingen en heeft naast het skydeck ook diverse andere functionaliteiten.

Article continues after the ad

De opening is aanstaande zaterdag. Naast het skydeck opent restaurant en bar Madam, The Loft en A’DAM Music School in de voormalige Shelltoren in Amsterdam Noord.

Restaurant en bar Madam

In Brasserie-stijl restaurant wordt aangestuurd door chef-kok David Baxter en is naast restaurant ook nachtclub. Na zonsondergang transformeert Madam in 'Amsterdam hoogste nachtclub' met veel entertainment.

The Loft

Is unieke splitlevel locatie over 2 verdiepingen voor evenementen en is voorzien van 2 luxe slaapvertrekken.

A’DAM Music School

De springplank voor jong Amsterdams muziektalent voor iedereen, met of zonder middelen om zicht te ontwikkelen onder begeleiding van experts. Bekende ambassadeurs: Martin Garrix, Caro Emerald en Jamai Loman.

Informatie

A’DAM LOOKOUT
Overhoeksplein 5
1031 KS Amsterdam
www.adamlookout.com