Parijs heeft de Eiffeltoren, Berlijn de Fernsehturm, London de Eye en Amsterdam krijgt: A'DAM LOOKOUT.

Lookout

SKYDECK

A’DAM LOOKOUT is een Skydeck met 360° uitzicht over het historische centrum, het havengebied en de polders ten noorden van Amsterdam. Later dit jaar zullen hier ook nog Europa’s hoogste schommels geplaatst gaan worden. Gezekerd in een veiligheidsharnas schommelt de bezoeker dan straks ‘over the edge’ van de uitkijktoren.

Het Skydeck bevindt zich op de bovenste twee verdiepingen van de A’DAM TOREN, de voormalige Shelltoren of Toren Overhoeks op de oever van het IJ tegenover het Centraal Station. Het gebouw telt 22 verdiepingen en heeft naast het skydeck ook diverse andere functionaliteiten.

De opening is aanstaande zaterdag. Naast het skydeck opent restaurant en bar Madam, The Loft en A’DAM Music School in de voormalige Shelltoren in Amsterdam Noord.

Restaurant en bar Madam

In Brasserie-stijl restaurant wordt aangestuurd door chef-kok David Baxter en is naast restaurant ook nachtclub. Na zonsondergang transformeert Madam in 'Amsterdam hoogste nachtclub' met veel entertainment.

The Loft

Is unieke splitlevel locatie over 2 verdiepingen voor evenementen en is voorzien van 2 luxe slaapvertrekken.

A’DAM Music School

De springplank voor jong Amsterdams muziektalent voor iedereen, met of zonder middelen om zicht te ontwikkelen onder begeleiding van experts. Bekende ambassadeurs: Martin Garrix, Caro Emerald en Jamai Loman.

Informatie

A’DAM LOOKOUT
Overhoeksplein 5
1031 KS Amsterdam
www.adamlookout.com

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in