De schoonheidsstandaard van Hollywood is eh... dominant.

Ze heeft nooit gedaan alsof ze niet van plastische chirurgie hield, werd beroemd om haar 'borsten met diep dal' en is duidelijk ook niet vies van een injectable meer of minder. Maar nooit eerder zag Tori Spelling (48, voor het geval je haar echt niet herkent: Donna uit Beverly Hills 90210) er zó niet als zichzelf uit.

Wel als een Kardashian.

De actrice plaatste dit weekend dit kiekje van zichzelf en een vriendin op Instagram. En daar moest bijna iedereen even een tweede keer naar kijken.

Article continues after the ad

De lokken helpen ook, maar dit plaatje deed vooral veel mensen denken aan Khloé Kardashian, ook iemand die in de loop der jaren nogal veranderd is. 

Sowieso wordt in Hollywood vaak gesproken van de ver-Kardashian-isering van het straatbeeld. Met hevig gecontourde smoeltjes (lees: véél make-up die de gezichtsvorm verandert) en de nodige tweaks dus. Bijna niemand lijkt fan, behalve de dames in kwestie zelf.

Tori in haar hoogtijdagen, ook al niet puur natuur

Waarvan er dus steeds meer bij komen. Wordt Tori binnenkort officieel omgedoopt Kori? Het lijkt een kwestie van tijd.

Beeld: Getty Images, Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in