Een plaatje van een grande dame.

Een rode loper vol voetballers. Laat het maar aan Truus van Gaal over om dat een beetje te managen. En in stijl ook nog.

In Amsterdam ging maandagavond de documentaire LOUIS in première (vanaf donderdag in de bioscoop), en daarvoor gingen de Van Gaals op chic. Truus droeg een prachtige fladderrok (met een té fijne Chanel aan haar arm), Louis een echte coach-look compleet met oranje das. Maar zonder de alomtegenwoordige gympen, ha!

Article continues after the ad

De twee, die al ruim 25 jaar samen zijn, weten als geen ander hoe ze samen hun fotomomentje moeten pakken, dat zie je direct. Maar ook voor de andere foto's maakte Truus zich op het rode fluweel heerlijk hard. Noem haar de bondscoach van Tuschinski.

Geen voetbalicoon te groot om zich te laren regisseren door Truus...

...die het allemaal keurig regelde met de aanwezige fotografen...

...tot de perfecte groepsfoto eindelijk voor ze klaar stond.

De Van Gaals zijn de laatste weken volop in het nieuws, door de docu maar natuurlijk ook door het schokkende nieuws dat Louis een agressieve vorm van prostaatkanker heeft. Voorafgaand aan de première liet hij weten aan de beterende hand te zijn.

Geweldig leuk om te zien, zo'n powervrouw op een voetballoper. Wij zijn fan van Truus, wat ons betreft mogen er méér van dit soort spotlightmomentjes volgen.

Beeld: ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in