Het helpt als je de darling van Nicolas Ghesquière bent.

Met dank aan haar rol naast Tom Cruise in Top Gun: Maverick is Jennifer Connelly deze week zowel in Cannes als in Londen te bewonderen op rode lopers. Maverick is de omschrijving van een individualist en vrije geest.

Hoewel ze al sinds haar tienerjaren als actrice werkt, is het ook wel eens een tijdje erg stil rond Connelly haar geweest, hoewel ze prachtig werk afleverde in Requiem for a Dream en A Beautiful Mind waarvoor ze de Academy Award kreeg voor de beste vrouwelijke bijrol. Die pauzes waren bewust: "Ik heb drie kinderen," zegt ze over haar gezin met Paul Bettany. "We hebben allebei de luxe om af en toe er helemaal voor ons gezin te zijn."

Article continues after the ad

Top Gun: Maverick was duidelijk reden genoeg om weer eens uit retraite te komen en zowel tijdens het Filmfestival van Cannes als bij de première in Londen liet Jennifer zien hoe hip en chic je op je 51ste een comeback kunt maken. Het helpt als je de darling van Nicolas Ghesquière bent: ze wordt exclusief gekleed door Louis Vuitton.

Voor de wereldpremière ging ze voor goud.

In Cannes werd het zilver…

…dat als gegoten zat.

En voor de première in Londen dit zachtgele beeldje.  

Ze deelde ook nog deze foto: ah, when we were very young.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in