Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Simone Kleinsma krijgt Musical Award voor oeuvre

Haar succes in het genre is ongekend! Simone Kleinsma heeft een speciale Musical Award gewonnen. De actrice is onderscheiden met de prijs voor Favoriete Musicalperformer Allertijden. De 63-jarige performer zei bij de ontvangst dat ze "heel gelukkig is dat ze weer met collega’s op het podium mag s...

Simone Kleinsma krijgt Musical Award voor oeuvre

Haar succes in het genre is ongekend!

Simone Kleinsma heeft een speciale Musical Award gewonnen. De actrice is onderscheiden met de prijs voor Favoriete Musicalperformer Allertijden.

De 63-jarige performer zei bij de ontvangst dat ze "heel gelukkig is dat ze weer met collega’s op het podium mag staan. Ik hoop op een bruisend theaterseizoen. Want theater kan laten zien dat de wereld ook een beetje mooi kan zijn."

Het is niet de eerste Musical Award voor Kleinsma. Twee jaar terug kreeg zij haar zesde 'gewone' award voor haar titelrol in de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, over het turbulente leven van de succesvolle schrijfster.

Eerder won ze de prijs al voor Mamma Mia (2004), Sunset Boulevard (2009), Songs From The Heart (2010) en Moeder Ik Wil Bij De Revue (2015). Ook kreeg ze in 2017 al een speciale oeuvre-award voor haar grote betekenis voor de Nederlandse theaterwereld.

Openingsfoto (c) Nouveau 2021, tweede foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in