Fijn dat ze zo'n leuk nieuw project heeft gevonden!

Linda de Mol pakt haar werkzaamheden weer op, na een time-out om bij te komen van de beschuldigingen aan het adres van haar ex-partner Jeroen Rietbergen en alles wat dat met haar privé heeft gedaan.

Het gaat om een televisieserie op SBS6 waarin De Mol de hoofdrol gaat spelen. Eerder had ze al groot succes met series als Spangen, Gooise Vrouwen, Divorce en Diepe Gronden. Binnenkort komt de zender met meer informatie over het project. Het zou zomaar eens kunnen gaan over wat er allemaal achter de schermen van de tv-wereld afspeelt, daar liet ze vorig jaar al eens iets over doorschemeren. Haar tv-programma Miljoenenjacht is uitgesteld naar komend najaar.

Linda legde al haar werkzaamheden in januari voor onbepaalde tijd neer na onthullingen over het programma The Voice of Holland. Haar ex-vriend en The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De bandleider erkende dat hij eerder 'relaties van seksuele aard' had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Hij stapte op bij het programma, nog voordat een aflevering van de onlineserie BOOS, waarin de verhalen aan het licht kwamen, verscheen. De Mol besloot haar relatie met de muzikant de beëindigen en legde tijdelijk al haar werkzaamheden neer.

Article continues after the ad

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in