Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoofdredacteur Claudia vandaag bij Koffietijd!

Goed gesprek over vrouwelijk leiderschap en powerdressing. Nouveau maakt zich al jaren sterk voor sisterhood: vrouwen die elkaar niet klein proberen te houden, niet afvallen en niet (online) onderuit halen, maar juist vooruit helpen. Om die reden lees je hier regelmatig over vrouwen aan de top en...

Hoofdredacteur Claudia vandaag bij Koffietijd!

Goed gesprek over vrouwelijk leiderschap en powerdressing.

Nouveau maakt zich al jaren sterk voor sisterhood: vrouwen die elkaar niet klein proberen te houden, niet afvallen en niet (online) onderuit halen, maar juist vooruit helpen.

Om die reden lees je hier regelmatig over vrouwen aan de top en vrouwelijke successen, en zetten we in de loop van de verkiezingen een reeks vrouwelijke politici in de spotlights.

Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans schuift vandaag aan in Koffietijd om te praten over vrouwelijk leiderschap, het thema van de nieuwe Nouveau die op 2 maart verschijnt. Kijk je ook? Het wordt een boeiende en vrolijke uitzending!

Koffietijd is te zien om 10:00 bij RTL4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in