Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gwyneth Paltrow (49): 'Alles gaat hangen!'

De actrice en ondernemer over de middelbare leeftijd. Niemand kan actrice en lifestyle ondernemer Gwyneth Paltrow verwijten dat ze niet flexibel is. Heeft ze eerst jaren detox-kuren, getikte diëten en de moordende work-outs van Tracy Anderson aan de man gebracht als het geheim van haar topfitte l...

Gwyneth Paltrow (49): 'Alles gaat hangen!'

De actrice en ondernemer over de middelbare leeftijd.

Niemand kan actrice en lifestyle ondernemer Gwyneth Paltrow verwijten dat ze niet flexibel is. Heeft ze eerst jaren detox-kuren, getikte diëten en de moordende work-outs van Tracy Anderson aan de man gebracht als het geheim van haar topfitte lijf, blijken ze toch niet de eeuwige jeugd te bieden.

Gwyneth zegt in People dat ze het soms moeilijk vindt om te accepteren dat haar lijf met de jaren verandert, maar hoopt daar op een dag geen last meer van te hebben.

"Jammer genoeg kijken veel mensen extreem kritisch naar zichzelf", zegt ze. "Ik zou heel graag in een fase komen waarin ik dat niet meer doe. Ik wil liever voor mezelf zijn, want met de jaren gaat alles alleen maar meer hangen. Daar is niks aan te doen."