Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Witte rozen in het Witte Huis: Naomi Biden is de bruid!

Witte rozen in het Witte Huis: Naomi Biden is de bruid!

De kleindochter van de president is getrouwd met Peter Neal.

Het was de 19de bruiloft die in de 200-jarige geschiedenis van het Witte Huis is gehouden en het was een plaatje: Naomi Biden, kleindochter van president Joe Biden, trouwde vandaag ondanks de zeer frisse temperatuur buiten op het gazon van de presidentiële residentie met haar verloofde Peter Neal.

De South Portico van het gebouw was versierd met witte bloemen.

Naomi is het eerste kleinkind van de Bidens dat is getrouwd. Opa en oma betalen alle kosten van hun eigen geld. Het is een double whammy voor de president die zondag zijn 80ste verjaardag viert, met alle familie die toch al in de stad is.

Naomi (28), dochter van Hunter Biden en zijn eerste vrouw Kathleen Buhle, werkt als advocaat in Washington. Peter (25) heeft net zijn rechtenstudie afgerond aan de University of Pennsylvania. Hij komt uit Wyoming en werkt bij het Georgetown University Law Center in Washington.

Het stel werd vier jaar geleden door een gezamenlijke vriend aan elkaar voorgesteld. Neal deed Naomi in 2021 een aanzoek, met een ring die was gemaakt van de verlovingsring van zijn oma. Peter en Naomi wonen tijdelijk in de privévertrekken van Joe en Jill Biden.

Na de ceremonie was er een lunch, 's avonds gevolgd door 'desserts & dansen', de Amerikaanse versie van taart eten en een feestje bouwen. Congrats to the happy couple!

Foto's © Corbin Gurkin / John Dolan for The White House

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in