Hoe oud maakt dat ons 🤔 ?

Julia Roberts (54) is verrukt dat haar tweeling Hazel en Phinnaeus (17) na de zomer gaan studeren. "Het maakt me een beetje licht in mijn hoofd," zegt ze. "Ik ben plaatsvervangend opgewonden voor hen. Ik heb zelf die ervaring jammer genoeg niet gehad. Nu zien hoe het hen vergaat, met aanmelden en een plek vinden - ik vind het fascinerend."

Er is nogal wat veranderd voor Julia en haar man Danny Moder. Zo zijn ze verhuisd van Malibu naar het noorden van Californië. "We hadden altijd al het gevoel dat we buiten LA woonden," zegt ze. "Het is een geweldige zet geweest. Verkassen tijdens een pandemie met drie tieners, daarvoor moet je tegen een stootje kunnen," zegt ze. "Maar het is ons gelukt en iedereen lijkt happy." Naast de tweeling hebben Julia en Danny nog een zoon, Henry (14). 

Over Hazel en Phinnaeus: "Ik denk nooit over hen als een tweeling, omdat ze echt heel verschillend zijn. Ze zijn hooguit ongeveer even groot. En even oud, ze schelen één minuut."

Article continues after the ad

Haar kinderen - hier in 2017 - hebben geen idee hoe beroemd ze is. "We hebben ze daar altijd voor afgeschermd, ik denk dat ze nog altijd geen echt idee hebben van hoe bekend ik ben. Toen het besef begon door te dringen, kwamen er wel vragen. Dan zei ik dat mensen me kenden vanwege een film waar ik in meespeelde. Toen vroegen ze aan hun moedertje: 'Ben je beroemder dan Taylor Swift?'"

'Danny en ik? We hebben echt geen idéé hoe het is om nu een puber te zijn'

Over pubermoeder zijn zegt Roberts: "Het is nu anders dan toen ik vroeger tegen mijn moeder zei: 'Mam, je hebt geen idee hoe het is om nu een tiener te zijn.' Vermoedelijk had ze daar best een aardig beeld van. Danny en ik? We hebben echt geen idéé hoe het is om nu een puber te zijn. Soms vragen mijn kinderen iets en zeg ik maar gewoon: 'Ik zeg voor nu nee, maar ik zal me er wel in verdiepen, want ik heb echt geen idee waar we het over hebben."

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in