Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd!

Heel stilletjes, in Las Vegas. Geen megabruiloft, geen publiciteitscircus, geen helikopters boven de partytent: Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn dit weekend in stilte getrouwd in Las Vegas, na zaterdag een marriage license te hebben geregeld in Clark County.  Het stel stond in 2002 op het punt ...

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd!

Heel stilletjes, in Las Vegas.

Geen megabruiloft, geen publiciteitscircus, geen helikopters boven de partytent: Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn dit weekend in stilte getrouwd in Las Vegas, na zaterdag een marriage license te hebben geregeld in Clark County. 

Het stel stond in 2002 op het punt om te gaan trouwen toen de bruiloft werd afgeblazen, omdat de relatie erg onder druk stond door de aanhoudende publiciteit rond 'Bennifer'.

Beiden gingen verder met andere partners, maar waren single toen ze elkaar vorig jaar weer tegenkwamen en een doorstart maakten. Het stel heeft nog niet bevestigd dat ze getrouwd zijn, maar het geluk spat er hoe dan ook af. Zoals Jennifer eerder zei: "We zijn twee heel gelukkige mensen die een tweede kans hebben gekregen op ware liefde. Aww.

UPDATE: Mrs Jennifer Lynn Affleck praat je persoonlijk even bij

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in