Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cher (76) bevestigt haar relatie met Alexander Edwards (36)

'Hij behandelt me als een koningin.' Het gonsde al even rond omdat ze hand in hand in Los Angeles werden gespot en zangeres en actrice Cher (76) heeft het nu zelf bevestigd: ze heeft een relatie met muziekproducer Alexander Edwards (36). Over het leeftijdsverschil van veertig jaar zegt ze: "Liefd...

Cher (76) bevestigt haar relatie met Alexander Edwards (36)

'Hij behandelt me als een koningin.'

Het gonsde al even rond omdat ze hand in hand in Los Angeles werden gespot en zangeres en actrice Cher (76) heeft het nu zelf bevestigd: ze heeft een relatie met muziekproducer Alexander Edwards (36). Over het leeftijdsverschil van veertig jaar zegt ze: "Liefde kent geen wiskunde."

De tortels leerden elkaar kennen tijdens Paris Fashion Week, dus het is allemaal nog erg pril. "Ik verdedig ons niet," zegt Cher. "Haters zullen haten. Het doet er blijkbaar niet toe dat we gelukkig zijn en niemand lastig vallen. Hij behandelt me als een koningin."

Alexander is Vice President van Artists and Repertoire bij muzieklabel Def Jam, waar artiesten als Rihanna, Justin Bieber, 2 Chainz, DMX en Jhene Aiko bijzitten.