Victoria droeg een zilverkleurige slip dress van eigen hand
Victoria droeg een zilverkleurige slip dress van eigen hand

De Palm Beach bruiloft van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz.

Hij is nog vrij jong en heeft een wat halfslachtig CV met wat modellenwerk, fotografie en koken (voor zijn online serie Cookin’ With Brooklyn waren 62 professionals nodig om à 100.000 dollar één aflevering te maken)…

Brooklyn en Nicola in 2021

Article continues after the ad

…wat het toch opmerkelijk maakt dat Brooklyn Beckham (23) dit weekend zo'n beetje het celebrityhuwelijk van het jaar vierde, door zijn jawoord aan actreutel Nicola Peltz (27) te geven. Dat is wat opgroeien bij een Spice Girl en topvoetballer met je doen, vermoedelijk.

Nicola is overigens aan weelde gewend: ze komt uit een zeer rijke familie, haar vader Nelson is miljardair dankzij een succesvolle carrière als financier. Het huwelijkscontract dat is getekend beschermt dan ook meer Nicola's vermogen dan dat van Beckham.

Het stel is sinds 2019 samen...

...verloofde zich na negen maanden daten en is reuze verknocht aan elkaar.

Nicola is ook al helemaal opgenomen door de Beckhams: hier heeft ze haar Brooklyns zusje Harper in haar armen.

Dus, hoe zag het een en ander eruit? De tortels trouwden in Palm Beach, Florida. In de tuin van Nelson Peltz (79) waren drie enorme partytenten neergezet, waarin je een compleet festival had kunnen houden. En Victoria was een trotse moeder van de bruidegom.

De familie Beckham arriveerde vorige week al in Miami waar ze een enorm appartement hebben. Ze gingen er spelevaren op de Riva Argo, het jacht van David en Victoria.

En die laatste deelde al wat kiekjes van de voorpret.

Brooklyn (in Dior) vroeg zijn twee broers Romeo (19) en Cruz (17) als getuigen. Nicola koos voor haar 93-jarige grootmoeder en haar broer Brad. Harper (10), het zusje van Brooklyn, was een van de bruidsmeisjes. En vader Beckham kroop op zijn beurt in de huid van ceremoniemeester. 

Voor de verloving droeg Nicola diplomatiek een jurk van haar schoonmoeder, maar haar bruidsjurk was van Valentino. “Victoria heeft wel de vraag gekregen om de jurk te ontwerpen, maar haar modemerk focust zich niet langer op bruidsmode. Ze is dan ook heel gelukkig met het feit dat Nicola voor Valentino gekozen heeft”, zo meldt Page Six. De bruidsjurk van Peltz is speciaal voor haar gemaakt. Nicola is met haar vriendin, styliste Leslie Fremar, naar Rome gegaan om daar samen met Pierpaolo Piccioli, de ontwerper achter het merk Valentino, de jurk te ontwerpen.

Victoria's goede vriendin Eva Longoria droeg wél een jurk van Beckham...

...net als Sofia Richie.

Voor de festiviteiten verscheen ze in een ander beeldje. Nicola liet verder niets aan het toeval over: masseuse Rebecca Faria was uit Beverly Hills ingevlogen om de bruid een detoxmassage te geven en ontspannen te houden en Lena Bratschi, een Zwitserse schoonheidsspecialiste, was uit LA overgekomen om Peltz er tiptop uit te laten zien.

Claude Peltz, de moeder van Nicola, heeft de catering geregeld. Ze huurde Thierry Isambert, een Franse chef, in. Isambert is één van de bekendste chef-kok in de rijke enclave in het zuiden van Florida. In het verleden werkte de man ook al voor grote merken zoals Dior, Fendi en MTV. Zijn keuken wordt omschreven als “zeer gestructureerde creaties, gebaseerd op klassieke 17e-eeuwse Europese recepten, doordrenkt met een mix van mediterrane, Caribische en Pacifische invloeden.” Calm down, dear.

Het feest ging tot de late uurtjes door, met Rapper Snoop Dogg als DJ. Een puur omdat we ons allemaal nog de heerlijke OTT bruiloft van David en Victoria herinneren nog even deze throwback.

Oh my, de tijden zijn écht veranderd, n'est pas

Foto's (c) ANP, Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in