(c) Katja Schuurman / Instagram
(c) Katja Schuurman / Instagram

Het geluk spat er vanaf, dankzij een piepkleine 'grote liefdesbom'!

Mooie foto's van Katja Schuurmans eerste week met haar tweede dochter Coco Loulou. "Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud 🥰 En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig," schrijft Katja erbij.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

"En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is!"

(c) Katja Schuurman / Instagram 

Ook waren er bedankjes: "Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: 🙏🏽 Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid 😊 En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk!"

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in