Nouveau omarmt het Nieuwe Normaal met een sprankelend nummer vol verrassingen.

Deze week bij je op de mat en in de winkel: de eerste Nouveau die met vereende krachten, inventiviteit en liefde helemaal vanuit huis is gemaakt. Mede met dank aan Sacha de Boer, een bijzondere gasthoofdredacteur die de toon zette voor een tijd waarin alles anders is geworden en het tegelijk helder is wat nu echt belangrijk is in het leven: vriendschap, liefde, elkaar steunen en verbinden. En ook: hoop houden en genieten van alles wat er wél is. Zoals Sacha zegt: 'Leef het leven in de echte wereld.' Geniet van een voorproefje van een prachtig nummer, waarin stijl en sisterhood samenkomen.

OP DE COVER

Article continues after the ad

Sacha de Boer: "Jongens en man­nen houden graag vast aan tradities; zo was het altijd al geweest en zo zou het ook moe­ten blijven. Maar steeds meer meisjes willen juist verder; ze willen leren en hun situatie verbeteren. Ik zie dat op veel plaatsen in de wereld gebeuren en dat stemt hoopvol."

CULINAIR

Om je vingers bij af te likken: Sacha maakte de watertandend mooie foto's voor het kookboek Joie waarin tien topchefs de Franse keuken anno nu in samenvatten.

DUBBELINTERVIEW

Caroline de Bruijn over haar vriendschap met Sacha de Boer: "We houden allebei van een grapje, maar we zijn over sommige dingen heel serieus. Ik denk dat wij er allebei erg van doordrongen zijn dat we zeer bevoorrecht zijn, omdat we kunnen leven en werken in een land als Nederland. Omdat we hebben gezien dat het ook anders kan."

BEAUTY

Het antwoord op al je doe-het-zelf vragen nu de kapper, schoonheidsspecialist en nagelsalon nog dicht is. Omdat je alle veranderingen net even wat makkelijker aankunt als je weet dat je er goed uitziet.

RELATIEGEHEIMEN

Van collega's naar geliefden en inmiddels al bijna 24 jaar samen – hoe doen Rick Nieman en Sacha de Boer dat? "We woonden nog niet zo lang samen toen ik op een keer aankondigde: 'We gaan vanavond naar dat en dat café', zegt Rick. "Ik bedoelde: mijn vrienden en ik, maar Sacha dacht dat ik het over ons had. En ze ging mee. Iedereen accepteerde dat ook. Sacha is gewoon one of the guys.’

ROADTRIP

Voor als het weer kan: schilderachtig Schotland, waar Sacha's roots (en een familiekasteel!) liggen: 'Op een van deze weggetjes passeerde ik ooit Sean Connery.'

ICOON

Topfotograaf Annie Leibovitz krijgt zelfs de meest verwende en veeleisende celeb op haar voorwaarden voor de camera, maar heeft ook een verrassende zachte kant: "Fotografie kan het werkelijke leven simpelweg niet vervangen, het kan liefhebben niet vervangen."

FASHION

Vintage klassiekers voor een stijlvol buitenleven, dat is tijdloze chic met een vleugje Schotland die uitstekend bij Sacha past.

LIFESTYLE

Over drie hartsvriendinnen, stijl, wijn en een appgroep die ‘Joie de vivre’ heet. Sacha: ‘We zijn solidair en houden onvoorwaar­delijk van elkaar.’

POWERVROUWEN

Sacha is niet de enige Nederlandse fotografe met internationale allure en stelt haar favoriete collega's aan je voor in een inspirerende reportage.

EXCLUSIEVE AANBIEDING

Wil je ook een echte Sacha de Boer aan de muur? Ze selecteerde speciaal voor Nouveau drie schitterende foto's van haar reizen. Die zijn in een oplage van maximaal honderd exemplaren per foto te koop in een exclusieve lezersaanbieding.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in