Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow! Willemijn Verkaik zingt bij de Oscars

Ze treedt op als Elsa tijdens de Academy Awards. Ga er maar aan staan: een zaal vol celebs voor je neus en nog eens miljoenen kijkers voor de televisie. Het overkwam musicalster Willemijn Verkaik toen ze samen met negen andere Elsa's  'Into the Unknown' zong uit Frozen II. Het nummer was genomine...

Wow! Willemijn Verkaik zingt bij de Oscars

Ze treedt op als Elsa tijdens de Academy Awards.

Ga er maar aan staan: een zaal vol celebs voor je neus en nog eens miljoenen kijkers voor de televisie. Het overkwam musicalster Willemijn Verkaik toen ze samen met negen andere Elsa's  'Into the Unknown' zong uit Frozen II. Het nummer was genomineerd in de categorie beste lied. Verkaik vertolkt in zowel de Nederlandse als Duitse versie van de film de liedjes.

"Toen ik hoorde dat we mochten optreden, dacht ik: wacht even, is dit wel echt?" zegt ze tegen RTL Nieuws. "Ik besef hoe fantastisch het is om daar een keer bij te mogen zijn en op het podium te mogen staan. Serieus, sta ik hier nou gewoon in een hotelkamer in Beverly Hills omdat ik straks ga repeteren voor de Oscars? Ik moet wel zesduizend keer tegen mezelf zeggen dat het echt is."