Het gaat iets beter met Olivia Newton-John. De actrice, die borstkanker heeft, kreeg van de arts te horen dat haar tumoren geslonken zijn. 

"Het is ongelooflijk. Mijn tumoren gaan weg of blijven ongeveer hetzelfde. Dat is echt wonderbaarlijk in het vierde stadium van borstkanker", zegt de 71-jarige actrice in de Australische Daily Telegraph. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time in costume since we made the movie ! So excited!!

Een bericht gedeeld door Olivia Newton-john (@therealonj) op

Cannabis

Vorig jaar werd bij Olivia borstkanker geconstateerd. De ziekte is inmiddels uitgezaaid naar haar onderrug. De iconische Grease-ster vertelt dat het gebruik van medicinale cannabis en andere natuurlijke remedies helpt om fit te blijven. Het vermindert de pijn en helpt bij het slapen.

De actrice wil niet weten hoe lang ze nog te leven heeft en kiest ervoor om zich alleen nog op het positieve te concentreren. Olivia: "Ik heb veel geluk gehad, gezien het feit dat ik dit al drie keer heb meegemaakt en ik er nog steeds ben. Ik heb ermee leren leven. Elke dag is een geschenk, vooral nu."

Article continues after the ad

Behandelingen

Het is niet de eerste keer dat Olivia getroffen is door de ziekte. In 1992 kampte ze ook al eens met borstkanker. En in 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder.

Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in