Je zou het niet zeggen gezien het mooie en bijzonder warme weer de laatste weken, maar toch gaan we alweer richting Kerstmis. En, ja dan druppelen zo ook langzaam weer de feestelijke campagnes binnen. Zo ook die van Burberry.

Het Britse merk heeft daar een aantal mooie mensen voor gestrikt, zo is te zien in de sneakpeek die is vrijgegeven.

Article continues after the ad

Zo moeder, zo dochter

Onder meer topmodel Naomi Campbell en haar 66-jarige moeder Valerie Morris-Campbell zijn te zien. De twee dragen allebei een wit T-shirt en een zwarte blazer voor de shoot.

Bekende koppen

De Campbells zijn overigens niet de enige bekende gezichten die Burberry koos voor de campagne. Ook ‘The Crown’-acteur Matt Smith, actrice Kristin Scott Thomas, rapper M.I.A. en de Britse fotograaf Juno Calypso te zien in de campagne.

Op de catwalk

Het is trouwens niet de eerst keer dat Naomi met haar moeder samen een opdracht doen. Je ziet ook wel van wie Naomi de goede genen heeft meegekregen. In 1993 liepen ze hand in hand over de catwalk voor Mugler. In 2010 deden ze dat nog eens opnieuw voor Fashion for Relief.  

Bron: Burberry Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in