Vanaf 2 mei draait de nieuwe Franse film Claire Darling met Catherine Deneuve in de bioscoop. Een dromerige film, met een grote rol voor antiek en bijzondere sieraden. Wil jij net zo elegant door het leven gaan als hoofdrolspeelster Catherine Deneuve? Nouveau mag een bijzondere sieradenset costume jewelry weggeven!

Op een mooie zomerdag besluit Claire (gespeeld door de Franse grootheid Catherine Deneuve) haar complete inboedel te verkopen en heeft daarom al haar spullen in de voortuin uitgestald. Als een horde nieuwsgierige buren begint te vechten om de laaggeprijsde antiekstukken, komen Claire's herinneringen uit haar tragische en flamboyante leven plotseling terug.

Article continues after the ad

Ondertussen wordt Claire's dochter Marie (een rol van Catherine Deneuve's dochter Chiara Mastroianni) door een vriendin van vroeger gewaarschuwd dat haar moeder bezig is al hun bezittingen te verkopen. Hoewel moeder en dochter eigenlijk geen contact meer met elkaar hebben, komt ze terug om de verkoop te stoppen en de reden voor haar moeders impulsieve beslissing te achterhalen.

Bekijk hieronder de trailer van de film.

 

Sieradenset

Nouveau mag - naast kaartjes voor de film - een unieke sieradenset van ontwerper Marcel Boucher (1898–1965) weggeven. De set bestaat uit een armband en clipoorbellen ter waarde van € 295,-.

Marcel Boucher maakte sieraden voor iedere beurs. In plaats van goud, zilver of echte stenen, gebruikte hij kristal, glas en namaakparels. Beroemde personen zoals Audrey Hepburn, Madeline Allbright en de prinses van Wales waren zijn klanten.

Veel gesigneerde costume jewelry is over the top, exuberant, exotisch, grotesk en bigger than life. De nepjuwelen die voor de grote shows op Broadway werden gemaakt, moesten natuurlijk ook gezien worden op de achterste rijen.

Coco Chanel

Coco Chanel vond dat een vrouw namaakjuwelen met echte exemplaren moest combineren: “Een vrouw vragen alleen echte juwelen te dragen is net zoiets als haar vragen zich met echte bloemen te bedekken. Dat gaat stinken en verwelken.”

Droomfabriek de Groot & de Jong

Een bijzondere collectie costume jewelry vindt je bij Droomfabriek de Groot & de Jong
Nieuwe Spiegelstraat 9b
1017DB Amsterdam
Tel.: 06-23205819/06-22231471/020-6200760/020-6657437
info@droomfabriekantiek.nl

Actrice Trudy de Jong en acteur Theo de Groot laten je genieten van een oogstrelende collectie.

Win

Nouveau mag een unieke sieradenset weggeven van Marcel Boucher en 3 x 2 kaartjes voor de film. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars! Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in