We hebben er enorm lang op moeten wachten, maar dat wachten wordt nu beloond! Pak je agenda erbij, want Hudson’s Bay Company heeft bekendgemaakt wanneer de eerste tien warenhuizen én de eerste twee Saks Fifth Avenue OFF 5th winkels in Nederland open gaan.

Het luxe warenhuis hoopt op de volgende data in Nederland de modeharten te veroveren. Als eerste is onze hoofdstad aan de beurt. Het gloednieuwe warenhuis opent op 5 september haar deuren in Amsterdam.

Article continues after the ad

Belangrijke data:
Het lijstje ziet er voor de rest als volgt uit:

Rotterdam: 7 september, feestelijke opening 22 september
Den Haag: 7 september, feestelijke opening 20 september
Leiden: 12 september, feestelijke opening 21 september
Breda: 12 september, feestelijke opening 27 september
Maastricht: 14 september, feestelijke opening 23 september
Almere: 20 september, feestelijke opening 24 september
Zwolle: 20 september, feestelijke opening 29 september
Tilburg: 21 september, feestelijke opening 30 september
Den Bosch: 21 september, feestelijke opening 28 september

 

Newsflash: de allereerste Hudson's Bay in Nederland openen we op 5 september. Check voor meer info ?? #linkinbio #hudsonsbaynl

Een bericht gedeeld door Hudson's Bay Nederland (@hudsonsbaynl) op

Welke merken vind je er?
Wat kunnen we precies van dit luxe Canadese warenhuis verwachten? Je vindt er een bonte verzameling aan merken. Dan moet je denken aan gerenommeerde Amerikaanse merken, Europese labels en (inter)nationale upcoming brands. Deze merken kun je bij Hudsons' Bay shoppen: Tophop, Topman, Tommy Hilfiger, HUGO, CK Jeans, Armani AX, Polo Ralph Lauren, DKNY, Puma, VINCE, Theory, American Vintage, The Kooples en Opening Ceremony. Uiteraard zijn er ook Nederlandse merken die in de schappen hangen: Scotch & Soda, G-Star en Denham.

Nog meer
Maar dat is nog niet alles. Je vindt er veel meer. Zo vind je er ook schoenen, zijn er bijzondere tassen te vinden (in het speciale het vintage concept LXR and Co vind je bijvoorbeeld vintage tassen van Hermès) en kun je er lekker eten. 

Limited edition
Ook leuk: een groot aantal van de (inter)nationale merken heeft speciaal voor Hudson’s Bay een limited edition ontwikkeld. Deze items zijn onderdeel van The Limiteds-collectie, waarbij de iconische kleurstrepen van Hudson’s Bay op creatieve wijze zijn verwerkt. Zo heeft Karl Lagerfeld een tas ontworpen. Bekijk hieronder alvast wat items.