De mondaine Franse plaats Biarritz was niet alleen de plek van de G7-top, maar ook het moment voor Brigitte Macron om haar benen (de mooiste benen van Parijs volgens wijlen Karl Lagerfeld) weer te laten zien. De Franse first lady wist iedereen te verrassen met haar looks. 

Niet zo gek, want haar stijl is nou niet bepaald doorsnee te noemen. 

Article continues after the ad

Parisian chique

Brigitte is al jaren trouw aan één merk: Louis Vuitton. Ze wordt exclusief gekleed door Nicolas Ghesquière. Op de vooravond van de G7-top droeg ze een korte beige jurk met gouden knopen. Met blote knie.

Sparkle

Op chique tijdens het diner met de verschillende wereldleiders. De Franse first lady koos voor een lekkere opvallende zilveren glitterjurk van Louis Vuitton. Uiteraard werd de look afgemaakt met een paar killer heels.

Lipstick rood


De G7-top was ook het moment om op te vallen met haar knalrode jurk van Louis Vuitton. Detail: de open schouders. Brigitte had deze keer haar stiletto's ingeruild voor een paar blokhakken met logo. 

Bron: Express/DailyMail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in