De oorbel als statementpiece, die trend houdt gelukkig aan. Natuurlijk spelen exclusieve juwelenmerken daarop in met hun (nieuwe) collecties. En met de feestdagen in aantocht, zijn wij alvast op zoek naar mooie items voor op ons verlanglijstje. Déze oorbellen maken je look compleet, van klassiek naar modern en subtiel tot a-symmetrisch.

Boucheron voor een beetje kleur

Graag wat kleur toevoegen aan je herfstoutfit? Dit kan met de nieuwe Serpent Bohème collectie. Voor de herfst 2018 zijn de juwelen gehuld in een turquoise jasje.

Article continues after the ad

Deze bovenstaande lange versie is helemaal in, maar ze zijn er ook in iets subtielere varianten en kleuren.

Of deze schattige knopjes in robijnrood.

Christian Dior gaat voor a-symmetrisch

Christian Dior zei ooit “I always like seeing women wearing earrings. They provide a pretty final touch.” En wie zijn wij om het niet eens te zijn met de legendarische designer.

Als één van Dior’s klassiekers kunnen de Dior Tribales oorringen alleen, voor een asymmetrisch effect, of per twee, wat meer klassiek, gedragen worden. Dit zijn onze favorieten, mooi dat de knop ook is meegenomen in het design, dat maakt het helemaal af.

En wat speelser:

Louis Vuitton is extravagant

De Infinivy oorringen werden geïntroduceerd tijdens de Louis Vuitton Cruisecollectie 2019 in het Miró-labyrint van de Fondation Maeght.

Ze zijn gerust excentriek en extravagant te noemen. Eigenlijk niet echt des’ Vuittons, maar daarom niet minder mooi!

Mode is een spel, volgens het modehuis. Nou, daar doen wij graag aan mee

Ole Lynggaard is origineel en stijlvol

We waren al helemaal verslingerd aan deze Love band-collectie.

En deze Wilde roses zijn ook echt een eyecatcher.

Maar speciaal voor Net-à-Porter ontwierp artistiek directeur Charlotte Lynggaard déze unieke, statement oorringen uit 18 karaat geel- en roze goud met witte diamanten, toermalijn-, topaas- en aquamarijndruppels.

Die gaan zéker op ons verlanglijstje. Koningin Máxima ging ons al voor met een vergelijkbaar ontwerp:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Queen Máxima (@queen.maxima) op

Nu alleen nog kiezen!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in