In de dertig stelt u de vraag uit. In de veertig begint de vraag wel echt te borrelen. In ieder geval, er komt een moment in het leven van elke vrouw wanneer zich afvraagt wordt: kunnen spaghettibandjes nog wel met mijn leeftijd? Of is het nu dan toch tijd dat mijn bovenarmen bedekt blijven? De keuze die u hier maakt is volledig aan u. Maar, ziet u wel eens een prachtige spaghetti-jurk? Koop hem dan alsnog! Ondanks dat de zomervakantie voorbij is, hoeven de spaghettibandjes de kast helemaal niet meer in. In de fall/winter 2016 kunt u namelijk gemakkelijk een shirt onder uw jurk trekken!

Deze comeback trend uit de jaren ’90 kan uw look compleet accentueren. Nog een extra voordeel: het breidt de draagbaarheid uit van uw mouwloze jurken. Een jurk kan met verschillende soorten shirts dragen, waardoor het steeds een ander effect krijgt. hieronder een aantal tips om deze trend toch klassiek te houden:

STREPEN: een effen jurk kunt u een extra accent geven door een strepen shirt eronder te dragen. Dit past altijd en kan niet mis gaan.

 

ZAKELIJK: een zomerjurkje kunt u zakelijk proof maken door er bijvoorbeeld een overhemd eronder te dragen. Zo krijgt u een lieve, maar professionele uitstraling.

 

SATIJN: Wij houden van satijn, jammer genoeg satijn niet altijd van ons. Want elke imperfectie is erdoorheen te zien. Door een shirt eronder te doen, komt het satijn meer tot zijn recht. Een paar goede kousen of boots eronder en u heeft een alledaagse look!

 

COUTURE: vind u deze trend toch iets te losjes? Met een stijvere kwaliteitsjurk krijgt u een luxere uitstraling.

 

Maar een broek onder een jurk? Laten wij die trend nog even uitstellen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle inspiratie en prikkels die dagelijks tot ons komen, zorgen voor een diversiteit aan invloeden. Dat is wat Mart Visser met zijn nieuwste show wilde benadrukken en dat is gelukt.

De couturier koos voor de gelegenheid dan ook voor veel verschillende modellen; jong, oud, blond, donker. Elke vrouw weet zich door Mart op haar best gekleed. Er zijn geen trends meer, het gaat over die persoonlijke stijl van het individu: los van leeftijd, maat of origine. "Diversity; dat alles wat ik nu mooi vind."

Nouveau's mode-expert Anita Willemars was aanwezig en genoot met volle teugen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Het luxe modemerk brengt voor de lancering van hun 9e damesgeur Attrepe-Rêves twee toppers uit Hollywood samen. Regisseur Sam Mendes kennen we van James Bond: Spectre en American Beauty.

Hij slaat de handen ineen met Actrice Emma Stone die we in de serene campagne-film, de eerste voor Louis Vuitton, verschillende landschappen zien doorkruisen.

Wij vinden het een plaatje, kijk maar mee: 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in