Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Máxima speecht in Singapore

Onze koningin is namens de VN in Singapore om te spreken op een financiële conferentie. Een leuke gelegenheid om haar eens te zien speechen. Máxima vloog gisteren (dinsdag) naar Singapore en gaf daar deze ochtend lokale tijd de openingstoespraak van het Singapore FinTech Festival. Haar complete s...

Zien: Máxima speecht in Singapore

Onze koningin is namens de VN in Singapore om te spreken op een financiële conferentie. Een leuke gelegenheid om haar eens te zien speechen.

Máxima vloog gisteren (dinsdag) naar Singapore en gaf daar deze ochtend lokale tijd de openingstoespraak van het Singapore FinTech Festival. Haar complete speech zie je hier (vanaf minuut 3.30).

Technische innovaties in de financiële wereld zijn een paradepaardje van de koningin, die zich namens de VN inzet om meer mensen aan toegang te helpen tot financiële diensten. Dat doet ze al tien jaar, met groot succes. Maar ze is er nog niet, zei ze ook in Singapore. "We hebben nog 1,7 miljard mensen te gaan. En er zijn nog veel meer mensen wiens financiële leven we kunnen verbeteren zodat ze kunnen bouwen aan een mooiere toekomst."

Beeld: Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in