Geschoten door Dutch duo Inez & Vinoodh.

Een droomhuwelijk is het, dat tussen Chanel en Monaco's Charlotte Casiraghi. En nu hebben we de eerste bewegende beelden van de mooie dochter van Caroline, die het natuurlijk uitstekend doet als model.

Tussen droom en werkelijkheid, zo omschrijven ze de Ready to Wear Spring/Summer-campagne bij Chanel. Geschoten door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, het Nederlandse droompaar dat zoveel moois en modieus maakt. En natuurlijk in hartje Monaco, waar anders?

Mysterieuze verschijning

Article continues after the ad

"Het verhaal van Charlotte's leven in Monaco begon voor ons met het idee van dag en nacht", aldus Inez en Vinoodh."Ze schiet heen en weer tussen droom en werkelijkheid. Is ze echt, of is ze slechts een verschijning op een plek waar ze eigenlijk niet hoort te zijn? Charlotte heeft iets mysterieus wat hier heel goed op aansloot."

We zien een dromerige doch glamourous Charlotte aan het zwembad, op de rode loper maar ook in de nacht van Monte Carlo, van top tot teen in hip Chanel. Daar wordt toch elk modemeisje hebberig van? De nieuwe collectie ligt vanaf vandaag in de (digitale) boetieks.

Beeld: Chanel

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!