Sarah, hertogin van York en prinses Eugenie van York
Sarah, hertogin van York en prinses Eugenie van York

Popster Ellie Goulding is in York getrouwd met Caspar Jopling, dus daar konden de Yorkies niet ontbreken.

Als je de bruid en bruidegom aan elkaar hebt voorgesteld, dan ben je natuurlijk eregast op hun huwelijk. Prinses Eugenie van York was degene die in 2016 popster Ellie Goulding introduceerde bij kunsthandelaar Caspar Joplin. De tortels zijn samen sinds maart 2017, zijn gisteren getrouwd in York Minster Cathedral en het leek wel een royal wedding.

Article continues after the ad

Ellie - de bruid droeg couture van Chloé, ontworpen door Natacha Ramsay-Levi met een Peter Pan-kraag - behoort tot de inner circle van de jongere royals: ze is al jaren close met prins Harry en zong op het huwelijksfeest van prins William en hertogin Kate.

Eugenie is een van haar beste vriendinnen, ze kennen elkaar al jaren, gingen vroeger vaak samen uit en gingen in 2017 samen op vakantie naar Jordanië. De prinses kent ook oud Eton-ganger Caspar goed.

Ook Eugenie's zus prinses Beatrice van York was op het huwelijk, met haar vriend Edoardo Mozzi Mapelli. Bea leek uit de Quality Street collectie te hebben geshopt, maar wat kan het schelen?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicky Malone PR (@nickymalonepr) op

Ze is heerlijk in love. De jurk is overigens van trendy label The Vampire's Wife.

Prinses Eugenie droeg een Peter Pilotto jurk met Gianvito Rossi pumps, een Prada clutch en een Juliette Botterill pillbox.

De receptie en het bruidsfeest werden later gehouden in Castle Howard, bekend van Brideshead Revisited. Weddingplanner was Sarah Haywood, wiens feesten gemiddeld 1,2 miljoen pond kosten. De bloemen werden verzorgd door Sue Barnes van Lavender Green, die in 2017 ook het huwelijk van Pippa Middleton en James Matthews aankleedde. Ons kent ons, in de society. 

Foto's (c) BSR Agency, PA Images, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in