Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Estelle gaat steeds meer op haar moeder lijken

Koningin van Zweden in training! Je zal toch maar een extroverte beoogd troonvolger in huis hebben die het leuk vindt om van alles te doen, of het nu een sportteam toejuichen is of een concert bijwonen. De Zweden hebben een goede aan prinses Estelle, de dochter van kroonprinses Victoria en prins ...

Prinses Estelle gaat steeds meer op haar moeder lijken

Koningin van Zweden in training!

Je zal toch maar een extroverte beoogd troonvolger in huis hebben die het leuk vindt om van alles te doen, of het nu een sportteam toejuichen is of een concert bijwonen. De Zweden hebben een goede aan prinses Estelle, de dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel.

Estelle (bijna 8) ging met de grote Zwoyals mee naar een concert van Lilla Akademien, een muziekschool van kinderen, in het Vasa Theater. Moeder Victoria droeg een rok met een dierenprintje, Estelle was fashionably on trend in een prairiejurken liep niet langer meer op krukken.

Het prinsesje gaat steeds meer op haar moeder lijken, ze hebben allebei een opvallende kin. Dat is geen Bernadotte-trekje, maar een erfenisje van de Sommerlath-kant:

koningin Silvia heeft 'm ook...

...net als háár moeder Alice, hier met Silvia op de arm.

Foto's (c) Kungahuset, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in