Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene gaat voor modern zwart-wit

Hare Doorluchtige Hoogheid bewonderde nieuwe inwonertjes. Als je zulke prachtige zwemschouders hebt als prinses Charlene, dan leg je daar natuurlijk het accent op. En in Monte Carlo zijn ze qua temperatuur niet zo van de wrapjes: het werden dus blote armen. Prinses Charlene bezocht maandag de kra...

Prinses Charlene gaat voor modern zwart-wit

Hare Doorluchtige Hoogheid bewonderde nieuwe inwonertjes.

Als je zulke prachtige zwemschouders hebt als prinses Charlene, dan leg je daar natuurlijk het accent op. En in Monte Carlo zijn ze qua temperatuur niet zo van de wrapjes: het werden dus blote armen.

Prinses Charlene bezocht maandag de kraamafdeling van het Princess Grace Hospital Centre om kennis te maken met de pasgeboren nieuwe inwonertjes van Monaco en hun ouders.

Het was het soort werkbezoek dat tot de core business van elke royal behoort - prinsessen en baby's, altijd goed - en ze legde het met verve af, een teken dat ze goed in haar vel zit.

Wat ook opvalt is dat er, net als bij haar bezoek aan de strandoefening van de Fondation Princesse Charlene, niet zoals eerder een entourage haar op de vingers staat kijken, maar dat ze slechts haar beveiliging en een assistent in haar kielzog had. Het lijkt erop dat hier nieuwe afspraken over zijn gemaakt, zodat ze zich minder bekeken en beoordeeld voelt, iets waarover ze eerder zei dat ze dat moeilijk vond.  

Voor het werkbezoek droeg de prinses een zwart-witte jurk van haar geliefde label Akris met bijpassende sandalen van Givenchy.

Foto's © Eric Mathon / Palace Princier

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in