Ghislaine weet álles over de prins en Jeffrey Epstein.

Het leven van prins Andrew is nóg wat problematischer geworden. Ghislaine Maxwell, de ex-vriendin en vertrouweling van zedendelinquent Jeffrey Epstein, is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij diens criminele activiteiten. Dat meldt NBC News op basis van anonieme bronnen binnen justitie. 

Maxwell, de dochter van mediatycoon Robert Maxwell en ex-vriendin van financier en multimiljonair Jeffrey Epstein, zou in New Hampshire zijn gearresteerd door de FBI. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de zedendelicten van Epstein. Ghislaine kent de prins goed en zou ze gaan praten in ruil voor bijvoorbeeld strafvermindering (niet ondenkbaar, gezien haar opportunistische karakter), dan kan ze Zijne Koninklijke Hoogheid volledig onder de bus gooien.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ABC World News Tonight (@abcworldnewstonight) op

Epstein, hier met Ghislaine, werd vorig jaar opgepakt op verdenking van misbruik van talloze minderjarige vrouwen op zijn privé-eiland in de Cariben. Hij pleegde in augustus zelfmoord in zijn cel, in afwachting van zijn proces. Eerder werd hij in Florida al veroordeeld voor kindermisbruik.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Venepress (@venepress) op

Maxwell, naast zijn vriendin ook vertrouweling van Epstein, zou hem helpen geholpen bij het ronselen van jonge vrouwen voor het misbruik.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door El Guardián Felino (@guardianfelino) op

Een van hen, Virginia Giuffre, beweerde dat in een rechtszaak tegen hem. Maxwell vandaag nog worden voorgeleid.  

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in