'Schat, je verliest wat.'

Koning Felipe en koningin Letizia waren vandaag aanwezig bij een militaire parade en HM had er even werk van gemaakt.

Mooie lange donkerblauwe jurk, fraaie Queen Ena broche met parel uit de koninklijke collectie, chic zwart jasje over de schouders – het compenseerde de medische mondkap een beetje (Leti doet niet aan textielen kapjes, maar prefereert de FFP2 maskers).

Article continues after the ad

Het is een dingetje, zo'n militair defilé. Felipe keek manhaftig, Letizia probeerde niet te klappertanden en te midden van al het marcheren en wapengekletter kletterde opeens ook haar broche op de grond. En daar stonden ze toch even lekker appelig naar te kijken. 

Felipe twijfelde even tussen waardigheid en status en ferm kijken, of toch even menselijk door de knieën gaan en koos uiteindelijk galant voor het laatste. Gotta love him!

De broche kwam discreet weer bij Letizia terecht waarna de Spanials verder deden alsof er niets gebeurd was. Het ging natuurlijk om het leger en de Pascua Militar Epiphany Day 2022 toestand...

...maar serieus - dit was het hoogtepuntje van de parade.

Foto's © PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in