Archie Harrison vloog dan niet mee met zijn vader prins Harry naar Den Haag, maar het bijna vier weken oude kereltje heeft wel al kennisgemaakt met Dutch design. Harry en zijn vrouw Meghan gebruiken volgens de Britse krant The Sun namelijk een kinderwagen van het Nederlandse merk Bugaboo.

Volgens The Sun staat de Hollandse wagen al een tijdje in Frogmore Cottage. Meghan zou de wagen hebben gekregen van een goede vriendin - die hem zelf ook gebruikt had voor haar kinderen - nog voordat ze bevallen was.

Article continues after the ad

Van de stad tot in de sneeuw

Het zou gaan om een Bugaboo Fox, die een frame bevat waarop een reiswieg past en die kan worden omgebouwd tot wandelwagen en buggy. Volgens de fabrikant kun je er zowel makkelijk mee de stad in als 'besneeuwde paden' trotseren. 

Archie in slaap krijgen

Volgens een ingewijde komt de wagen al goed van pas. “Meghan vindt het geweldig om moeder te zijn. Ze ziet er geweldig uit en geniet van de eerst weken van haar zoon." De kinderwagen is volgens The Sun perfect voor de lange wandelingen die ze maakt op het landgoed van Windsor om Archie in slaap te krijgen.

Archie kwam op 6 mei ter wereld in een privéziekenhuis in Londen. Harry en Meghan hebben geen hulp gehad van kraamverzorgsters of nanny's. Meghans moeder Doria Ragland stond de jonge ouders de eerste weken bij. Zij is inmiddels teruggevlogen naar Los Angeles.

Invictus Games

Harry ging kort na de geboorte van Archie alweer aan het werk. Hij vloog drie dagen na de bevalling naar Den Haag voor de kick-off van de Invictus Games.

Bronnen: BuzzR, The Sun
Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in