Meghan en Harry zagen er weer fantastisch uit bij de uitreiking van de Endeavor Fund Awards en gaven openhartig antwoord op vragen over hun aanstaande ouderschap.

De Britse prins zei over zijn vrouw: "Ze heeft een zware baby in haar buik." En Meghan heeft alle vertrouwen in over de vaderschapskwaliteiten van haar man: “Hij wordt de beste vader.”

More content below the advertising

Puppy

De Britse royals hebben al goed kunnen oefenen op hun labradorpuppy. Acteur Ross Kemp, die de awardshow aan elkaar praatte, sprak hier naar eigen zeggen over met het koppel.

"We hadden het over het feit dat zij een puppy hebben en dat wij ook een puppy hadden voordat we ons eerste kind kregen."

Meghan in Givenchy

Meghan droeg een prachtig zwart wit ensemble van Givenchy en een clutch van hetzelfde modehuis dat ook verantwoordelijk was voor het design van haar trouwjurk.

Endeavor Fund Awards

Het paar reikte twee prijzen uit en zat daarnaast ook in de jury om de winnaars te bepalen.

Het Endeavor Fund werd in 2012 opgericht door Harry, zijn broer William en schoonzus Catherine. Het fonds steunt gewonde veteranen in hun revalidatie waarbij sport een belangrijke rol speelt.

Harry en Meghan naar Marokko voor de baby komt

De Britse prins Harry en Meghan gaan van 23 tot en met 25 februari op bezoek in Marokko. Het programma is nog niet bekend, maar dat Meghan daar de laatste fase van haar zwangerschap in gaat, is zeker.

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in