Een prachtige 'royal' romance: kleuterjuf trouwt koninklijke peetvader.

Meisjes van vijf hebben meestal niet zo heel veel interesse in wie er nu weer gaat trouwen, maar voor deze maakt prinses Charlotte een uitzondering: deze zomer trouwde haar juf met haar peetvader.

Dat deden ze overigens in het bijzijn van alleen hun ouders en broers en zussen, in verband met COVID. Jammer, want wie weet wat voor royal parade er anders op was afgekomen.

Article continues after the ad

Hoe het ook zij: Thomas van Straubenzee, een jeugdvriend van William is getrouwd met Lucy Lanigan-O'Keeffe, die prins George in haar klas heeft gehad en nu lesgeeft aan prinses Charlotte. Zij zou eigenlijk een van de bruidsmeisjes zijn, maar dat ging dus mooi niet door.

De twee, die ook nog eens hun eerste kindje verwachten, leerden elkaar kennen via de Cambridges. En het is de verwachting dat ook prins Louis uiteindelijk bij juf Lucy in de klas komt, want het bruidspaar kocht onlangs een huis vlakbij de school en lijkt voorlopig dus gewoon te willen blijven.

Een modern sprookje. En wat zal Charlotte blij zijn met haar peetpapa en juf onder één dak.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in