Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charles en Camilla op de toeristische toer

Het stel bezoekt de highlights van Egypte en Jordanië. Kroonprins Charles en Camilla, de hertogin van Cornwall, brachten deze week een officieel bezoek aan Jordanië en Egypte, om de banden weer eens aan te trekken. De hertogin zal blij zijn geweest met de timing, want ze kan niet zo goed tegen he...

Charles en Camilla op de toeristische toer

Het stel bezoekt de highlights van Egypte en Jordanië.

Kroonprins Charles en Camilla, de hertogin van Cornwall, brachten deze week een officieel bezoek aan Jordanië en Egypte, om de banden weer eens aan te trekken.

De hertogin zal blij zijn geweest met de timing, want ze kan niet zo goed tegen hevige warmte en het is in deze streek momenteel even wat minder heet.

Bovendien beschikt ze over een fraaie tropengarderobe vol luchtige salwar kameez'jes, de Indiase look van een broek met daarop een mooie lange tuniek. Die zit wat comfortabeler dan panty's en een jurk, hoewel ze ook die droeg.

We hebben geen idee waarom Camilla haar boodschappentas bij zich had…

… tijdens de ontvangst door president Abdel Fattah al-Sisi en zijn vrouw Entissar Amer maar het is wel een leukerd met die trendy bamboe hengels. Zij het wat groter dan de gemiddelde werkbezoek clutch.

Het stel bezocht de piramiden van Gizeh…

…en de Sfinx, om het plaatselijke toerisme een beetje te promoten.

Hetzelfde deden ze eerder in Jordanië, op de Romeinse Decapolis van Gadara…

… en in de archeologische schatkamer van Umm Qays.  

Ook bij de ontvangst in Jordanië maakte een wat grotere hand tas zijn opwachting, in dit geval een gevlochten exemplaar. Koningin Rania oogde aanzienlijk feestelijker in crème met goud.

In Jordanië ontkom je niet aan een bezoek aan de Jordaan. Britse royals worden meestal gedoopt met water uit deze rivier.

's Avonds was er een banket, met Rania weer in crème en goud, met mooie traditionele details. Camilla maakte een sterke comeback in een zeer eenvoudige, maar o-zo chique jurk in heel licht blauw, die alle kenmerken van een Anne Valentine heeft…

…die als geen ander stof zo mooi kan laten golven…

…en altijd zorgt voor verfijnde details.

Foto's (c) Getty Images, Royal House of Hashemite

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in